Fotomuntatge de Manel Fuentes i Letizia Sabater

TELEVISIÓ

El surrealista moment de Leticia Sabater a 'Tu cara me suena': Manel Fuentes al·lucina

Leticia Sabater va protagonitzar un incòmode moment amb Manel Fuentes a 'Tu cara me suena'


Leticia Sabater s'ha proclamat com la gran protagonista de l'última gala de Tu cara me suena d'Antena 3. La catalana va ser la gran sorpresa de la nit i va imitar Aitana Ocaña. No hi ha dubte que aquesta actuació ja forma part de la història de la televisió.

Per si no n'hi hagués prou, Leticia Sabater va interpretar la cançó més polèmica d'Aitana i no per la seva lletra, sinó per la seva coreografia. Tot i això, el més destacable de la nit no va ser l'actuació de la intèrpret, sinó el seu gest amb el presentador del programa, Manel Fuentes. Aquest últim no podia sortir de la seva sorpresa.

L'incòmode moment de Leticia Sabater amb Manel Fuentes

Abans de pujar a l'escenari i deixar amb la boca oberta el jurat, Leticia Sabater va protagonitzar un incòmode episodi amb Manel Fuentes. "Estic molt enfadada perquè després d'onze edicions volia venir a veure't. M'han dit que si volia venir havia d'imitar", va començar la de Barcelona.

Durant la conversa, Manel Fuentes va voler fer un repàs de la trajectòria professional de la cantant. I és que és conegut per tots que Leticia Sabater és una dona irreverent i sense pèls a la llengua, igual que les seves cançons. Un dels seus temes més aclamats és el titulat amb el nom Toma pepinazo.

"A saber el pepinazo que tindràs tu", sentenciava Leticia Sabater a Manel Fuentes. I és que sembla que a l'audiència encara se sorprèn amb les insinuacions sexuals públiques de la cantant.

Letizia Sabater i Manel Fuentes a 'La teva cara em sona'

Leticia Sabater fa esclatar l'audiència

Aquesta mena d'actituds ja formen part de la seva marca, ja que no es tracta d'una cosa que no hem vist anteriorment. Tot i això, part de l'audiència va esclatar a través de les xarxes socials després de veure l'actitud de Leticia Sabater.

"Ara mateix Espanya està en xoc, diu Manel, i tant, perquè no sé què pinta Leticia Sabater aquí. Que ni canta ni és agradable de veure. Espero que no se'ls acudeixi portar-la de concursant", esclata una espectadora a través del seu compte de X, abans Twitter.

Leticia Sabater és un monstre de la televisió, sap com crear polèmica i fer que el públic romangui enganxat des del sofà de casa seva. D'aquesta manera, no seria estrany que Tu cara me suena volgués comptar amb la cantant com a concursant per a la pròxima edició del programa.

➡️ Televisió

Més notícies: