Fotomuntatge d'Helena García Meleroo amb una emoticona sorpresa

TELEVISIÓ

Helena García Melero al·lucina en directe pel que ha fet una companya seva de TV3

Helena García Melero s'ha quedat sense paraules al 'Tot es mou'

Helena García Melero ha estat la gran protagonista d'aquest matí a la televisió pública de Catalunya. I és que la seva reacció davant del que ha passat al programa que condueix, el Tot es mou, ha estat meravellosa. Una resposta que ha estat precedida per una cosa que ha passat amb una de les redactores del seu programa.

Si per alguna cosa triomfa Helena García Melero entre l'audiència de TV3, ha part de per la seva gran professionalitat, és per la seva naturalitat. Gràcies a aquesta mena d'episodis que ens brinda el directe, els espectadors poden conèixer els seus presentadors i això mateix és el que ha passat al Tot es mou.

Helena García Melero al·lucina en directe a TV3

Els fets s'han produït durant la secció que analitzava la pròxima gala d'Eufòria. La periodista i redactora del Tot es mou, Georgina Arnau, es trobava en aquell moment al plató. I és que tal com hem pogut saber, la jove comunicadora acaba de publicar el seu primer tema musical titulat El pacte.

Doncs bé, de cop i volta, l'espai de TV3 ha emès el videoclip de la cançó, cosa que l'ha agafada completament per sorpresa. "Això és un atracament", ha respost Georgina Arnau. Després de les imatges, Helena García Melero s'ha quedat completament impactada.

"Estic impressionada, ho petaràs, la teva veu és increïble. Que puguis compaginar-ho molts anys amb nosaltres, això no ha fet res més que començar", ha exclamat Helena García Melero. I és que la històrica presentadora s'ha mostrat molt orgullosa per la seva companya.

Primer pla d'Helena Garcia Melero

Georgina Arnau, del Tot es mou de TV3, fa el salt a la música

Georgina Arnau, periodista i redactora del programa de TV3 conduït per Helena García Melero, ha fet el salt a la música. La de Castelló d'Empúries, a la província de Girona, ha presentat aquest divendres 19 d'abril el seu primer single titulat El pacte amb el nom artístic de Genna.

Imatge de Georgina Arnau, redactora del 'Tot es mou' de TV3

És una cançó que combina diversos estils musicals com l'indie-pop i la música electrònica. I el videoclip es va rodar entre les platges de la Rubina i d'Almadrava i a la carretera que va del municipi de Roses a Cadaqués.

➡️ Televisió

Més notícies: