Fotomuntatge amb una imatge de fons del logotip de TV3, al davant Toni Cruanyes, una rodona vermella amb els informatius i un signe d'exclamació

TELEVISIÓ

Sorpresa pel canvi als informatius de TV3 que afectarà Toni Cruanyes

La televisió pública catalana ha anunciat una renovació total de les seves edicions del 'Telenotícies'

S'acosten canvis a TV3 que afectaran ni més ni menys que una coneguda cara de la televisió. Es tracta de Toni Cruanyes, encara que no serà l'únic, ni de bon tros.

I és que la televisió pública catalana ha anunciat que renovarà els seus informatius pròximament. Després de gairebé deu anys sense canviar de format ni de plató als seus Telenotícies, finalment TV3 apostarà per un canvi total, i ja s'han revelat els primers detalls.

El canvi de TV3 que afectarà de ple Toni Cruanyes

Arriben canvis a TV3. Així ho deixaven clar des de la cadena pública de Catalunya fa un temps. I ara aquestes declaracions han tornat a fer parlar després de fer-se públic un plànol del nou plató dels informatius de TV3.

Es tracta d'una renovació que afectarà de ple Toni Cruanyes, Ramon Pellicer o Cristina Riba, entre altres presentadors de les diferents edicions. Els informatius de la televisió canviaran del tot a partir de la pròxima temporada 2024-2025. El format, el plató i l'estètica actuals, que van debutar ara ja fa deu anys, donaran pas a uns de nous.

Com publicava en un missatge de X (Twitter) el periodista Rocco Steinhäuser, els plànols ja es poden visualitzar. Aquests deixen entreveure que es comptarà amb diversos mòduls giratoris i corredissos, i una taula en semicercle on se situaran els presentadors.

Captura d'un tweet de Rocco Steinhäuser sobre els plànols dels nous informatius de TV3

Perilla la cadira de Toni Cruanyes?

TV3 canviarà així l'estètica dels seus informatius. Serà el pròxim 28 d'octubre, després de 10 anys que mantenint el mateix format i estètica.

La incògnita més gran, però, té a veure amb els presentadors. Aquest canvi també comportaria un ball de cadires? Doncs encara no se sap i tot apunta que haurem d'esperar fins després de l'estiu per veure si Toni Cruanyes continua al capdavant del Telenotícies.

Era el 2014 quan un jove Toni Cruanyes , provinent de la corresponsalia de París, es posava al capdavant del TN Vespre. D'altra banda, Ramon Pellicer, veterà de la casa, aterrava a les edicions del cap de setmana.

No obstant això, els canvis anunciats no han agradat a tots els espectadors. Mentre algun apuntava que “fa tota la pinta de ser molt barat”, un altre assegurava que prefereix que els presentadors estiguin “una mica més asseguts”.

I és que el 2014 es va apostar, a més, per un informatiu 'àgil' amb els presentadors drets, i no asseguts com era tradicional. Però sembla que no va acabar d'agradar i, deu anys després, continuen les crítiques en aquest sentit.

➡️ Televisió

Més notícies: