Fotomuntatge de Carles Costa amb una imatge de Toni Cruanyes i les instal·lacions de TV3 de fons
GENT

El misteri de Carles Costa, substitut de Toni Cruanyes a TV3: Té parella i fills?

Carles Costa, substitut de Toni Cruanyes al 'TN Vespre', és un dels presentadors més desconeguts de TV3

Carles Costa és una de les cares més desconegudes de la televisió pública de Catalunya. El substitut de Toni Cruanyes al TN Vespre té 49 anys i és economista i periodista. Tot i això, lluny de la seva trajectòria professional, coneixem molt pocs detalls de la seva vida privada.

El cert és que Carles Costa és molt discret a l'hora de mostrar públicament el seu cercle més íntim. Tot al contrari que Toni Cruanyes, el qual ha parlat diverses vegades del seu marit i dels seus dos fills. Toni Cruanyes està casat amb Eugeni Villalbí i tenen dos fills en comú: l'Elies i la Joana.

A més, Toni Cruanyes també ha explicat alguna vegada com va conèixer el seu marit. La parella es va conèixer gràcies a un amic en comú, el company de pis del presentador. Aquest va organitzar un sopar per a tots tres, pensant que els seus dos amics podrien agradar-se i així va ser.

Carles Costa té parella i fills?

Sens dubte que a l'audiència de TV3 li agrada saber si els presentadors de la cadena tenen parella, si estan casats, divorciats o si tenen fills. Tot i això, encara que de gran part d'ells coneixem alguns aspectes de la seva intimitat, de Carles Costa no en sabem res.

De la vida privada del presentador no se'n sap res, ni parella ni fills. A més, tampoc no és gaire actiu al seu compte d'Instagram on no sol publicar gaires fotografies. D'aquesta manera, respecte al costat més personal de Carles Costa tenim un full en blanc, rien de rien.

Imatge de Carles Costa al 'TN Vespre' de TV3

Helena García Melero igual de discreta que Carles Costa

Un altre cas és el d'Helena García Melero, ja que es desconeix si manté una relació actualment. Si fos així, tot apunta que la presentadora vol mantenir la seva parella fora del focus mediàtic i gaudir del seu amor des de la intimitat. Cal recordar que Joan Vehils era molt conegut i potser, la de TV3, ara vulgui una vida més relaxada.

Com tothom sap, Helena García Melero va estar casada amb el també periodista Joan Vehils. Fruit del matrimoni, la parella va tenir tres fills en comú: la Maria, la Blanca i el Joan. Tot i això, la presentadora va decidir posar punt final a la seva relació i van decidir divorciar-se.

➡️ Gent

Més notícies: