Muntatge amb Maria del Monta i una captura seva a Netflix
TELEVISIÓ

La sèrie de Netflix en què surt María del Monte i a molts els passa desapercebut

María del Monte adquireix protagonisme a la docusèrie que explica el cas de Marta del Castillo a Netflix

María del Monte apareix en una sèrie de Netflix que a molts els haurà passat desapercebut. I és que l'andalusa té cert protagonisme a la sèrie: ¿Dónde está Marta?, que narra el cas de Marta del Castillo.

Concretament, en una escena d'un dels seus programes a Canal Sur, on tracta el tema de la desaparició de la noia i entrevista un dels implicats.

Així, veiem a Del Monte en la seva faceta com a presentadora. Una escena en què potser molts no s'han fixat, però que crida especialment l'atenció.

Captura de Maria de la Muntanya a la docusèrie 'On és Marta?' de Netflix

L'artista presentava aleshores La tarde de María, programa que es va emetre entre 2007 i 2009. Sempre unida al Canal Sur, María del Monte també va presentar uns altres formats.

Així, va estar al capdavant de Contigo, on va tenir convidats de la talla de Rocío Jurado, amb qui comparteix un nebot-net. Un nen fruit de la relació que van mantenir Chayo Mohedano i Antonio Tejado.

A més a més, però, també ha participat en molts altres programes de televisió tant a Canal Sur com a diverses cadenes televisives.

María del Monte surt en una coneguda sèrie de Netflix

Així, María del Monte sempre ha demostrat tenir una enorme soltesa davant les càmeres i sap connectar tant amb el públic com amb els convidats.

Ara mateix, tant l'artista com la seva dona, Inmaculada Casal, travessen una etapa força complicada. Tot arran del robatori que van patir a casa seva i la detenció d'Antonio Tejado, implicat en el delicte.

Un cas que recentment ha fet un gir radical i que no agradarà a Del Monte. I és que la fiscalia per fi ha accedit, al tercer intent, a concedir la llibertat provisional a Tejado.

María del Monte i Inmaculada Casal amb ulleres de sol agafades del braç a l'entrada dels jutjats

Una fiança que estava fixada en 100.000 € per al nebot de la 'tonadillera'. Així, podrà sortir de presó per fi després de diversos mesos tancat. Fet que no sabem què li haurà semblat a María del Monte.

Sobretot perquè ni ella ni Inmaculada casal se sentirien segures després de l'assalt patit. D'aquesta manera, elles preferirien tenir els responsables entre reixes.

Un assumpte que també acabava afectant la relació familiar que Del Monte manté amb l'entorn d'Antonio Tejado, especialment amb la seva mare.

Encara més, María José ja hauria pres una decisió contundent sobre això i que serà de per vida. "No tornarà a tenir mai relació amb María del Monte i amb Inmaculada Casal", informava María Patiño fa uns dies.

➡️ Televisió

Més notícies: