Muntatge en primer pla amb María José, mare d'Antonio Tejado, i una imatge de María del Monte amb Inmaculada Casal

GENT

La família de María del Monte acusa Inmaculada Casal: diuen que és la culpable

Surt a la llum el veritable motiu de l'enfrontament de María del Monte amb la mare d'Antonio Tejado


María del Monte i Inmaculada Casal tornen a estar al punt de mira després que María Patiño hagi destapat una exclusiva que els esquitxa directament.

Una exclusiva que la presentadora s'està guardant des d'ahir, i que per fi ha pogut compartir públicament. A més, per escenificar-ho, Patiño ha recorregut a unes nines.

"El que us vull explicar, que ahir em vaig portar l'exclusiva a casa meva, és una cosa relacionada amb María del Monte i Antonio Tejado", ha revelat a Ni que fuéramos.

Captura de María Patiño a 'Ni que anéssim' parlant de María del Monte

Així, per explicar-ho, Patiño ha recorregut a uns ninots per escenificar aquesta bomba. La presentadora ha començat dient que mai havia vist tan malament a del Monte.

"María del Monte està realment malament, jo fa anys que no la veia així", ha compartit. Una situació que no vindria relacionada només amb el robatori que ha patit, sinó també per la pèrdua dels seus pares.

"És una cosa que no té a veure només amb el robatori. Des de fa temps, arrossega certs problemes com la pèrdua de la seva mare, a qui va cuidar i va dedicar molt de temps", sosté Patiño.

La família de María del Monte assenyala Inmaculada Casal

A més, la presentadora ha destapat una de les grans incògnites que hi havia al voltant del distanciament que hi ha entre la mare d'Antonio Tejado i María del Monte. Un fet que apunta directament a Inmaculada Casal.

"Bé, doncs quan això passa, María comença a tenir una baixada. I en aquell moment també mor el pare d'Antonio Tejado, però ella no va a l'enterrament", ha detallat Patiño. Una actitud força cridanera, ja que qui havia mort era ni més ni menys que el germà de l'artista.

I, si a això sumem tot l'escàndol que ha sorgit amb el robatori i la implicació de Tejado, això no ha fet més que augmentar aquesta bretxa.

María del Monte acompanyada d'Inmaculada Casal a la gala benèfica contra el càncer a Marbella el dia 5 d'agost de 2023

"Aquí em vaig adonar que allà passava alguna cosa. Quin és el problema que separa la mare d'Antonio Tejado i María del Monte? Doncs Inmaculada Casal", ha informat.

"Perquè la mare d'Antonio Tejado i ell mateix, consideren que des que Inmaculada Casal és a la seva vida, ella no és la mateixa", sosté Patiño.

De la mateixa manera, sembla que la família d'Antonio Tejado hauria pres una decisió contundent.

"Acusen Inmaculada d'haver aïllat a María del Monte i haver-la separat de la seva família. La mare d'Antonio Tejado ha pres una decisió irrevocable i de per vida, i és que no vol tornar a tenir-hi relació", ha informat Patiño.

➡️ Gent

Més notícies: