Rosa Villascantín i una foto amb una mà dient adéu
TELEVISIÓ

Rosa Villacastín sorprèn en revelar on vol viure després de jubilar-se de TVE

Rosa Villacastín ha confessat el seu destí a partir d'ara, que està molt vinculat a la seva carrera professional

Rosa Villacastín és, sens dubte, una de les periodistes veteranes i més reconegudes de la premsa del cor del nostre país. Ara ha decidit optar per la jubilació, amb 76 anys, i deixar enrere la seva feina a TVE, concretament al programa D corazón. I també a la resta de mitjans on estava fent la seva tasca.

Rosa Villacastín ha sorprès revelant la seva decisió a l'espai presentat per Anne Igartiburu. Encara més, hi ha acabat reconeixent el lloc que ha triat per viure a partir d'ara. I és una ciutat molt vinculada a la seva carrera.

Rosa Villacastín anuncia la seva jubilació en ple directe de TVE

Rosa Villacastín treballa en revistes de la premsa rosa i també exerceix com a col·laboradora del programa D corazón de TVE. Precisament fa unes quantes hores en aquest espai ha anunciat que ha arribat el moment de deixar de treballar, de jubilar-se.

En concret, ha estat Anne Igartiburu qui ha propiciat que ella expliqui la seva decisió en dir: “Tu ets avui la nostra princesa, la nostra reina i el nostre tot. T'acomiades i et jubiles?”. I la periodista ha respost: “Sí, perquè crec que ja cal marxar a gaudir d'altres coses de la vida”.

Rosa Villascantin i Anne Igartiburu amb un ram de flors

Amb aquesta confessió, Rosa s'ha endut l'abraçada dels seus companys, que l'han obsequiat amb un ram de flors. Després ha afegit: “És que crec que cal gaudir de totes les etapes de la vida. Garanteixo que ja no treballaré res”.

“De tots aquests anys, em quedo amb tot, amb allò bo i amb allò dolent. Sí, perquè he passat molts moments dolents”.

En aquest punt, ha estat quan Villacastín ha confessat que ara passarà la jubilació en un destí molt especial. Exactament, se'n va a viure a Marbella amb el seu marit, l'empresari Miguel Larrea Zabálegui, amb qui fa més de 20 anys que té una relació.

Rosa Villascantin sola

Que hagi triat aquesta ciutat malaguenya no és per casualitat. Ha optat per aquesta perquè té mar, una vida cultural intensa i un temps envejable.

A més a més, però, perquè hi ha viscut alguns dels moments més gloriosos de la seva etapa com a periodista del cor. I és que allà Rosa ha entrevistat alguns dels personatges més emblemàtics de la jet-set dels anys 80. Sense oblidar que hi va fer el mateix amb cantants de prestigi i que va seguir les aventures dels estiuehos d'actors de Hollywood i fins i tot de Lady Di.

Només cal recordar que fa uns anys aquesta periodista avilesa va explicar algunes anècdotes singulars que va viure a aquesta urbs. Per exemple, que es va colar a la casa de Sean Connery, que la va fer fora d'aquesta de males maneres.

Rosa Villacastín diu adeu a una carrera plena d'èxits

Rosa Villacastín es jubila i posa punt final a una trajectòria periodística important. Trajectòria que va començar a la dècada dels anys 70 com a cronista parlamentària, encara que anys després va decidir fer un gir radical. Va optar pel món del cor.

Això va fer que la seva signatura aparegués en algunes de les revistes de la premsa rosa més rellevants, com ara Diez Minutos. I també que aconseguís grans èxits en programes d'aquest sector, com va ser el cas d'Extra Rosa, juntament amb Ana Rosa Quintana. Programes als quals s'uneixen Día a día, La vida es rosa, Grandiosas i Lazos de Sangre.

Rosa Villacastín i Fran Rivera

Tot això sense oblidar que també va desenvolupar una carrera intensa al món editorial. Per això ha publicat llibres com ara: Hay vida después de los cincuenta i La princesa Paca: la gran pasión de Rubén Darío.

Ella se'n va del periodisme després de més de 50 anys al peu del canó, entre altres coses, amb l'afecte de molts companys. Un exemple és que són força els que han volgut desitjar-li el millor en aquest nou camí vital. Entre ells es troben des d'Euprepio Padula fins a Diego Arrabal.

➡️ Televisió

Més notícies: