Fotomuntatge de Ricard Ustrell i una imatge d'un estudi de Catalunya Ràdio
TELEVISIÓ

El motiu que obligarà Ricard Ustrell a apartar-se temporalment de Catalunya Ràdio

Ricard Ustrell, presentador de TV3 i ‘El matí de Catalunya Ràdio’, ha donat la benvinguda al Joan, el seu segon fill

Ricard Ustrell ja ha donat la benvinguda al Joan, el seu segon fill. El petit ha nascut avui, 19 de maig, i el presentador de TV3 no ha dubtat a compartir-ho a través de les seves xarxes socials.

Una arribada que comportarà l'absència de Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio. Ell mateix ho ha confirmat en una publicació al costat de la primera imatge del petit Joan.

“A partir d'avui m'aparto d'El matí durant un temps. Ens retrobarem ben aviat!”, escrivia al costat d'una fotografia del nounat. Tot i això, continuarà estant al capdavant del seu programa a TV3. “Continuarem emetent Col·lapse fins al 15 de juny”, puntualitzava.

“Vull aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que aquests dies convulsos m’heu fet arribar el seu suport amb missatges molt bonics. Gràcies, de tot cor”, continuava escrivint.

Així doncs, el periodista estarà un temps absent a Catalunya Ràdio perquè gaudirà del seu permís de paternitat. I no és la primera vegada, ja que l'arribada de la petita Lola —la seva primera filla— ja van apartar Ricard Ustrell i la seva parella dels platós de televisió durant un temps.

“Tenia moltes ganes de compartir aquest moment, ha nascut la Lola i, per això, deixaré Planta Baixa un temps”, escrivia el català aleshores. “Benvinguda a la vida Lola, us enyoraré, companys”, finalitzava el seu escrit a X —abans Twitter—.

Ricard Ustrell i Gemma Tarragó donen la benvinguda al seu segon fill

Amb 33 anys, Ricard Ustrell dona la benvinguda al seu segon fill. El català ja té una filla, la petita Lola, que va néixer el setembre del 2021. Una nena que ben aviat farà 3 anys i que, molt de tant en tant, s'ha deixat veure per les xarxes socials del seu pare.

La mare dels fills de Ricard Ustrell és Gemma Tarragó. La jove és la cap de producció de La Manchester, la productora que està en mans de la seva parella. Tots dos es van conèixer quan ell feia El suplement a Catalunya Ràdio, abans que ell es posés al capdavant del FAQS a TV3. Una història d'amor que avui torna a florir amb l'arribada del Joan.

➡️ Televisió

Més notícies: