Muntatge de Roberto Leal somrient en vestit negre i Moisés Laguardia amb rostre neutre i pol blau i negre

TELEVISIÓ

Roberto Leal trenca el silenci després del problema de salut de Moisés Laguardia

Roberto Leal ha parlat després el que ha passat amb un dels seus concursants actuals de 'Pasapalabra'

El Roberto Leal ha viscut tota mena de situacions al capdavant de l'exitós concurs Pasapalabra. No obstant això, mai no s'havia trobat amb el que ha passat ara. Ens estem referint que un dels concursants, el Moisés Laguardia, ha patit un revés de salut que l'ha portat a allunyar-se temporalment del programa.

El Roberto Leal ha hagut de trencar el seu silenci per explicar als espectadors el que ha passat. I també n'ha parlat una vegada que el problema s'ha resolt. En aquest cas, el sevillà ha exposat la seva alegria i el que ha suposat per a ell el que ha passat.

Roberto Leal revela l'inesperat tràngol de salut de Moisés Laguardia

El Roberto Leal, que aquests dies ha tingut com a convidada a Pasapalabra a l'Eva González, ha viscut una de les situacions més inesperades del concurs. En concret, ha topat amb el fet que el concursant Moisés Laguardia, que porta més de 220 programes, ha emmalaltit. I, per això, no ha pogut ocupar el seu lloc.

El presentador sevillà ha explicat a l'audiència els fets: “El Moisés no podrà ser-hi avui. Esperem que torni aviat, encara que no sabem quant trigarà a tornar, perquè està indisposat. No és gens greu, tornarà, es recuperarà”.

Moisés Laguardia, concursant de 'Pasapalabra', al plató del programa amb rostre seriós

Després d'aquestes explicacions, el Roberto ha revelat que s'havia decidit frenar la competició de Laguardia amb el rival Óscar. Per aquest motiu, guardant el bot corresponent, s'ha convidat al Pablo Díaz, un altre dels participants emblemàtics. Així, s'ha creat un premi especial de 100.000 € i els dos concursants han estat lluitant per ell.

Roberto Leal explica com es troba després del retorn de Moisés Laguardia

El Roberto Leal no ha revelat exactament què li ha passat al Moisés, ni aquest tampoc ho ha fet en tornar ahir dimecres a Pasapalabra. Una tornada que s'ha produït en un dia molt especial, ja que el format celebrava els seus 1.000 lliuraments després de la nova etapa a Antena 3.

Davant la presència del de La Rioja, el sevillà s'ha mostrat molt feliç. Per això l'ha presentat de manera exultant: “Avui no hi ha cadira blava, perquè volem rebre de nou amb un fortíssim aplaudiment al Moisès. Torna tal com havíem quedat en el seu darrer enfrontament amb l'Óscar”.

En aquest punt, el Roberto ha volgut saber com es trobava i ell ha manifestat: “Bé, una mica convalescent, però bé. Vull donar les gràcies a l'Hospital Ramón y Cajal, perquè em van atendre molt bé a urgències. I, sobretot, a l'equip de Pasapalabra, que heu estat genial amb mi aquests dies”.

Muntatge de Roberto Leal parlant mirant avall amb una camisa verda i Moisés Laguardia seriós amb un pol blau i negre

Després d'aquestes paraules, Leal ha trencat el silenci per deixar clar al participant el sentiment que ha tingut en la seva absència. Li ha dit: “Se t'ha trobat molt a faltar”, i aquell ha respost: “I jo a vosaltres”.

A continuació, el sevillà ha reprès ja la tònica general del programa i ha començat les diferents proves. En totes elles, el Moisés ha deixat de manifest que, malgrat el problema de salut, segueix en plena forma en l'àmbit mental. Sí, perquè les ha resolt tan bé com sempre.

Captura de 'Pasapalabra' amb Moisés Laguardia parlant amb un pol blau i negre el 17 d'abril del 2024

És més, al Rosco final ha demostrat que continua sent un gran rival. Tant és així que, encara que no s'ha endut el bot de més d'1.700.000€, ha fet un total de 22 encerts. I aquests li han valgut per guanyar el programa, ja que el seu contrincant no ha passat de 21 definicions precises.

➡️ Televisió

Més notícies: