Muntatge de fotos de primer pla de Raquel Sánchez Silva i David Bustamante, tots dos amb rostre molt somrient, durant la presentació de l'edició de 'Tu cara me suena'

TELEVISIÓ

Raquel Sánchez Silva no calla i destapa com és treballar amb David Bustamante

Raquel Sánchez Silva comparteix ara plató amb David Bustamante, ja que tots dos són concursants de 'Tu cara me suena'

Raquel Sánchez Silva és una de les presentadores més conegudes de la televisió del nostre país. Ara, però, l'estem descobrint en una faceta molt diferent. Sí, perquè ha acceptat concursar en la nova edició de Tu cara me suena, en què està participant també David Bustamante.

Raquel Sánchez Silva està feliç amb aquest nou camí, del qual ha parlat per a diversos mitjans. I, en fer-ho, ha deixat de manifest una veritat clara i contundent. Ha explicat com és treballar amb aquest cantant càntabre.

Raquel Sánchez Silva parla sense embuts de com és treballar amb David Bustamante

Raquel Sánchez Silva ha sorprès tothom deixant de banda la seva tasca com a presentadora per participar en Tu cara me suena. I és que ara la veiem cantant i ballant, ficant-se en la pell de diferents artistes nacionals i internacionals. Una feina que està compartint amb molts altres famosos, entre els quals hi ha Bustamante.

Fotografia grupal dels concursants de Tu Cara Me Suena 11 a la roda de premsa: Raquel Sánchez Silva, David Bustamante, Juanra Bonet, Conxita, Raoul Vázquez, Supremme de Luxe, Julia Medina, Valeria Ros i Miguel Lago

L'extremenya està concedint diferents entrevistes per la seva participació en el concurs d'Antena 3 i s'hi està sincerant com mai. Per exemple, ha decidit parlar sense embuts i sense mentides sobre com és la seva relació amb aquest artista al format.

El primer que n'ha dit és que “té un instrument fascinant a la gola, com també el posseeixen Raoul o Conchita”. Després, a la revista Lecturas, ha deixat clar que s'emporten molt bé i que és un plaer treballar al seu costat. Ha confessat que li té un afecte enorme.

Tot i això, ha admès que només té un problema amb David Bustamante. Ho ha fet en revelar que “jo estic trencada ja d'escoltar la nova cançó d'ell, El día que te vayas”. Els meus fills la posen moltíssim”. “L'estimo molt. Però tampoc no cal això”, afegia.

Muntatge de fotos de pla mitjà de David Bustamante i Raquel Sánchez Silva, tots dos al plató de 'Tu cara me suena'

Raquel Sánchez Silva revela com està vivint el seu pas per Tu cara me suena

Raquel Sánchez Silva afronta l'experiència del concurs musical amb una enorme il·lusió. I també molt feliç, perquè la seva estrena, interpretant Zorra de Nebulossa, va ser un autèntic èxit, que li ha suposat rebre nombrosos aplaudiments. Entre ells, fins i tot els del jurat de Tu cara me suena, en què es troba Chenoa.

Així, ha reconegut que està molt “orgullosa” de la seva actuació. A més, ha exposat que el fet que encara no hàgim viscut Eurovisió incrementa l'empatia que sents amb l'artista imitat. El que vaig sentir fent-ho és que volia que tothom em donés suport”.

“Sí, que tothom estigués amb mi. I que tothom cridés «zorra» quan jo cantava”.

Muntatge de Raquel Sánchez Silva imitant Nebulossa a Tu Cara Me Suena

Ara bé, Raquel Sánchez Silva ha exposat, a Fórmula TV, que no tot és idíl·lic en aquest nou projecte. Ha exposat que “ballar i cantar alhora és molt complicat”. Això sí, sent molt positiva, ha deixat clar que “aquí l'únic que t'estàs jugant és passar-t'ho bé i no aprofitar-ho”.

“Cal tornar-se una mica boja i treure's la por del tot. Ho vull fer molt bé, però sent conscient de les meves limitacions, i entretenir. Vull sortir a l'escenari a fer un gran xou, perquè els espectadors el que volen veure és actuacions treballades”.

Sánchez Silva, per tant, ha evidenciat que està gaudint de l'experiència i que està disposada a donar el millor de si mateixa. Caldrà veure si aquesta nit, a la segona gala, també ho fa igual que a l'estrena del format musical. Avui s'haurà de ficar en la pell, ni més ni menys, que de la gran Jennifer López, mentre Bustamante interpretarà Nino Bravo.

➡️ Televisió

Més notícies: