Imatge dels protagonistes de 'La Promesa' del proper capítol

TELEVISIÓ

Els protagonistes de 'La Promesa', obligats a fer front a una nova tragèdia

La sèrie 'La Promesa' ha donat pas aquesta setmana a una tragèdia terrible que manté en tensió tothom

La Promesa deixa enrere una de les seves setmanes més intenses des que la sèrie es va estrenar ara fa un any. La ficció de la cadena pública, que és a prop d'assolir el capítol 300, ha sorprès els seus espectadors més fidels amb una tragèdia inquietant. Un dels seus protagonistes ha patit un greu contratemps i la trama s'ha centrat en l'avanç d'aquest contratemps important.

La sèrie La Promesa va començar la setmana amb una cacera orquestrada per Cruz i Lorenzo i el que buscaven era desfer-se de Curro. Cruz va arribar a la conclusió que la manera més senzilla de provocar "un accident" era celebrant una cacera, "en què sigui molt fàcil que es perdi una bala", avançava.

La Promesa ha mostrat les conseqüències de què ha passat a la cacera

El pla va ser executat per un sicari contractat pel Capitán de la Mata, però les coses no van sortir com van planejar al principi. A més d'atemptar contra la vida de Curro, també van posar en perill de mort una altra persona per error.

Desgraciadament, la cacera acaba en tragèdia. Curro i el seu assistent reben sengles trets quan el sicari contractat per Lorenzo falla en el seu objectiu. Els dos impactes que havien d'acabar amb la vida del jove també arriben al cos del seu acompanyant.

El succés provoca que els Luján se sentin enfonsats després dels fets. Han de prendre ràpidament una decisió sobre el futur de Curro, mentre Cruz i Lorenzo intenten guanyar temps perquè acabi perdent la vida.

La qüestió és decidir si és millor tractar la ferida a les instal·lacions del palau o bé traslladar-lo a Puebla de Tera, a un hospital amb mitjans per salvar la seva vida. Tant Curro com Feliciano corren greu perill i han de ser intervinguts immediatament per extreure les bales i aturar així l'hemorràgia.

És llavors quan Cruz i Lorenzo es posen d'acord i aconsegueixen que es decideixi que els ferits romanguin al palau. Tots dos estan convençuts que amb aquesta decisió finalment Curro no sobreviurà.

Captura de 'La Promesa' amb Lorenzo i Cruz asseguts en una taula parlant
Lorenzo i Cruz decideixen qui es queda | RTVE

La veritat és que el metge fa tot el possible per tirar-lo endavant, però el gran problema del senyoret és que ha perdut molta sang. Per salvar-se necessita urgentment una transfusió. Una situació complicada que suposa un nou contratemps per a Cruz i Lorenzo.

El pla de Cruz i Lorenzo fa que La Promesa acabi en tragèdia

La situació posa de manifest que Curro no és realment el seu fill i que tampoc no és el d'Eugènia. La veritat és que només hi ha dues persones al palau que el poden ajudar: Jana, la seva germana, i Alonso, el seu pare. No obstant això, si qualsevol dels parentius sortís a la llum, seria un escàndol que Cruz no podria suportar: Curro ha de morir com més aviat millor.

Paral·lelament a La Promesa, mentre tots es mobilitzen per salvar la vida de Curro, Teresa i Petra pateixen en veure com ningú recorda Feliciano. Aquest, per part seva, malgrat la gravetat de la seva ferida, les tranquil·litza assegurant-los que se sent molt millor. El jove fins i tot s'atreveix a aixecar-se del llit, però de sobte pateix un mareig, una cosa greu li passa i, mentre ningú no l'atengui, no trobaran respostes.

La Promesa mostra com passa el temps i Cruz i Lorenzo s'inquieten en pensar què passaria si Curro aconsegueix salvar-se. Aleshores se sabria que en realitat no va ser un accident. D'una altra banda, el fet que cap d'ells no pugui ser el seu donant posa en perill el seu gran secret.

Caldrà esperar els pròxims capítols de La Promesa per saber si finalment Curro se salva i si es revela qui és en realitat.