Captura de Feliciano i Teresa durant la seva comanda de matrimoni a 'La Promesa'

TELEVISIÓ

'La Promesa' arrenca la setmana amb la proposta de matrimoni que molts esperaven

Feliciano està disposat a demanar matrimoni a la seva estimada Teresa i posa en marxa un elaborat pla, però acceptarà la donzella?

La Promesa ens torna a sorprendre una setmana més i en aquest cas amb una gran notícia. I és que Feliciano està disposat a demanar a Teresa que es casi amb ell, per la qual cosa posa en marxa un elaborat pla.

Ròmul es convertirà en el millor còmplice per al seu lacai, que està molt nerviós i no veu el moment per poder declarar-se la seva estimada de la manera més romàntica.

Finalment, ella li donarà el 'sí, vull' comptant amb l'aprovació de Petra, que està molt feliç per la parella.

Captura de Feliciano i Teresa abraçant-se
Feliciano i Teresa compleixen el seu somni d'amor | La 1

A més, Jana per fi s'atrevirà a enfrontar-se a Curro en notar el gran interès que el jove mostra al seu oncle Alonso. Però ell es resisteix a l'hora de confessar-li que el marquès és el seu veritable pare. Acabarà descobrint la veritat?

Mentre que, per altra banda, Vera continua fent front als seus companys dins del servei, que la consideren culpable del robatori del rellotge.

Jana considera que la jove ha sabut jugar molt bé les cartes a l'hora d'ocupar el lloc de la seva amiga dins de La Promesa, i això la porta a desconfiar de les seves intencions.

Alhora, Leonor segueix disposada a marxar a Amèrica, però abans aconseguirà fer les paus amb els seus cosins gràcies a la mediació de Margarita.

La Promesa es prepara per a un esperadíssim casament

Martina i Curro es queden tranquils, però alhora molt tristos davant l'imminent comiat de la filla dels marquesos.

I Abel té al punt de mira Jerónimo, que considera que està directament involucrat amb el robatori que ha patit el capità.

María Fernández aportarà una prova clau que demostrarà la culpabilitat de l'ajudant de Pelayo, que es veurà contra les cordes davant d'aquestes greus acusacions contra la seva mà dreta.

Captura dels personatges d'Abel, Cruz i Manuel xerrant a 'La Promesa'
Abel rep una visita que posarà el focus en el passat | RTVE

Lamentablement per al metge, l'arribada d'una visita inesperada donarà un gran tomb a la seva situació dins de La Promesa. L'arribada del seu pare, el senyor Eusebio, podria treure a la llum certs secrets del seu passat i mostrarà la veritable cara d'Abel.

Immediatament, la Jana s'adonarà de la tensió existent entre pare i fill, mentre que a Manuel tampoc no li fa gens de gràcia l'arribada d'aquest estrany a casa seva.

És aquí quan tots dos acaben enfrontant-se, traient a la llum l'amor que senten per Jana i al qual no estan disposats a renunciar.