Imatge de 'La Promesa' amb tots els personatges pujats a les escales i un emoji sorprès
TELEVISIÓ

'La Promesa' filtra un espòiler per error i confirma el comiat d'un protagonista

'La Promesa' ha deixat perplexos els seus espectadors en revelar el personatge que desapareixerà de la història

La Promesa compta amb milers de seguidors que no es perden cap dels seus capítols. I, precisament, veient-ne un, han descobert una cosa inesperada i que no havia transcendit fins ara. En concret, la sèrie ha ficat la pota destapant que un dels seus personatges centrals dirà adeu.

La Promesa ha deixat tots els seus fans bocabadats per aquesta dada. I és que la figura que desapareix és una de les més importants de la trama fins ara.

La Promesa comet la decisió de revelar el comiat d'algú crucial

La Promesa ha aconseguit convertir-se en una de les sèries d'èxit i de moda al nostre país. Tot perquè ha conquistat els espectadors amb la seva història d'època que transcorre al palau dels marquesos de Luján. Espectadors que cada tarda es queden enganxats al televisor, esperant conèixer què els passa als seus personatges.

La sèrie de La 1 ha deixat bocabadats tots els seus fans i no només per les trames, que també, sinó per l'error que ha comès inesperadament. El que ha passat és que aquests dies, concretament el 5 de desembre, ha emès una capçalera diferent. I aquesta ha cridat poderosament l'atenció perquè ha permès descobrir que una de les seves protagonistes, Jimena, dirà adeu.

Captura de 'La Promesa' amb Jimena seriosa amb la mirada fixa
'La Promesa' ha revelat sense voler el destí de Jimena a la sèrie | RTVE

Els fans de La Promesa han vist que en aquesta capçalera no ha aparegut Antonio Velázquez, que dona vida a Mauro. Això no els ha agafat per sorpresa, ja que l'actor havia explicat que deixaria la ficció perquè tenia un altre projecte professional. Per tant, no ha sorprès ningú que el seu espai en l'entrada hagi estat ocupat per Mario García, que dona vida a Salvador.

Tot i això, el que sí que els ha deixat impactats és que en aquest vídeo no hi fos Jimena, que és interpretada per Paula Losada. El seu lloc l'ha ocupat l'actor Guillermo Serrano, que a la sèrie és el pare de Curro.

Aquesta absència de la jove ha suposat una autèntica bomba, ja que ningú sabia que la jove desapareixeria de la trama. Actualment és un dels personatges protagonistes més importants. Així, en els últims episodis s'ha mostrat que està al límit per la marxa del seu marit, Manuel, cosa que l'ha portat a segrestar la seva cunyada.

Manuel i Jimena de 'La Promesa' mirant-se als ulls
'La Promesa' l'ha fet protagonista indiscutible dels darrers episodis, després de la fugida del seu marit | RTVE

La Promesa genera un enorme enrenou amb la marxa de Jimena

La Promesa ha ficat la pota indiscutiblement presentant aquesta capçalera on es mostra l'absència avançada de Mauro i Jimena. Per això, ara ha tornat a emetre l'habitual, on aquests dos personatges encara apareixen.

Ara bé, l'error de la sèrie ha causat un enorme impacte entre els seus incondicionals. De fet, aquests no han dubtat a comentar el futur comiat de la dona de Manuel. I la veritat és que hi ha opinions per a tots els gustos.

Alguns fans de La Promesa tenen la teoria que l'eliminació del personatge femení de la capçalera és per una raó de pes. En efecte, “perquè passarà de figura regular a recurrent, perquè sigui en un sanatori o per qualsevol altre motiu”.

No obstant això, uns altres seguidors han deixat de manifest que no desitgen que Jimena deixi la sèrie, perquè sigui ingressada o perquè acabi morint. Per aquesta raó, han deixat missatges com aquest: “Si ella mor, serà el pitjor final de la pitjor història mai explicada. És la dolenta més bona d'una novel·la que he vist mai a la meva vida”.