Primer pla Jimena amb rostre seriós
TELEVISIÓ

'La Promesa' porta al límit un dels seus personatges i portarà greus conseqüències

L'estat de Jimena a 'La Promesa' no fa més que empitjorar i els Luján es veuran obligats a intervenir

L'estat de Jimena va arribant a poc a poc al seu límit a La Promesa, i és que queda clar que la medicació no fa cap efecte a la jove.

La seva obsessió per Manuel, la porta fins i tot a intentar fer mal a la seva cunyada Caterina, mentre que segueix preparant un viatge inexistent a Itàlia i fins i tot planeja diversos vestits per seduir el seu marit quan torni. Ella intenta no perdre els papers, però no convenç ningú.

Captura de 'La Promesa' amb Jimena seriosa amb la mirada fixa

I més després que Jimena es presenti davant Mr. Cavendish amb un aspecte molt preocupant, on aprofita per carregar una vegada més contra Catalina i Margarita. Així, els Luján es veuran obligats a prendre serioses mesures. No poden permetre que la malaltia vagi a més i posi en risc la seva pròpia vida o la dels altres.

Finalment, Pelayo i Catalina aconsegueixen organitzar el tast de melmelades amb Mr. Cavendish i sorprenentment tot surt bé. Tot i que a Pelayo el preocupa la presència del Sergent Funes a La Promesa. I és que tem que el negoci que gestiona amb Jerónimo surti a la llum.

L'estat de Jimena a 'La Promesa' és cada cop més preocupant

La irrupció del Sergent, que torna amb la intenció d'aclarir la mort del pare de Feliciano i Petra, també té força intranquil·la a la marquesa, Cruz.

Ella no està gens d'acord amb tenir la Guàrdia Civil rondant per casa seva, ja que sap que això pot donar mala imatge. I, just per això, arriba a reprendre Petra i Feliciano per la seva presència al palau.

A més, María Fernández sembla estar cada vegada més a prop de Salvador, cosa que la porta a haver de donar explicacions a Valentín.

Captura de Feliciano i Teresa abraçant-se

Mentre que Curro, que encara no sap quina decisió prendre sobre el seu futur, segueix debatent-se entre si marxar a Anglaterra o no. Què farà finalment?

El que és clar, és que el jove no es vol separar de la seva estimada Martina, i tampoc d'Alonso, a qui cada cop està més unit. Tot i que, de moment, ni tan sols s'imagina la veritat que amaga la marquesa i quines són les seves intencions.

➡️ Televisió

Més notícies: