Muntatge de fotos amb el plató de 'Supervivientes' a Telecinco i un primer pla de Jorge Javier Vázquez sorprès mirant a càmera
TELEVISIÓ

'Supervivientes 2024': revelen quant guanyarà el públic per assistir al plató

'Supervivientes 2024' es troba preparant l'edició, que començarà al voltant de març o abril

Supervivientes 2024 ha començat el compte enrere per a la seva emissió, que es preveu al voltant de març o abril de l'any que ve. Per aquest motiu, estan sortint a la llum diferents informacions i, entre elles, fins i tot el que guanyarà la gent que vagi de públic a una de les seves gales.

Supervivientes 2024, si no canvia res, pagarà el mateix de sempre a les persones que acudeixin a l'estudi per ser assistents dels seus diferents programes. I la veritat és que aquesta quantitat és merament simbòlica.

Supervivientes 2024: quant pagarà al públic

Supervivientes 2024 està generant moltes notícies darrerament. I això és perquè s'està treballant a fons en aquest reality perquè l'edició surti perfecta. En concret, la seva nova productora, Cuarzo, està preparant des del càsting de participants fins a l'equip que treballarà en el format.

En aquesta voràgine d'especulacions i dades, s'han posat sobre la taula els diners que guanyaran les persones que acudeixin als estudis de Telecinco en una de les gales. I tot fa indicar que obtindran la mateixa quantitat que el 2023, la qual vam conèixer públicament a través del vídeo d'un dels assistents esmentats.

Plànol general del plató de 'Supervivientes 2023' durant la seva emissió de l'11 de maig
'Supervivientes 2024', si no canvia, pagarà el mateix al públic que l'any passat | Mediaset

En efecte, un noi anomenat Antonio Jesús va optar per donar aquesta informació el mes de març passat a través de TikTok. Així, va exposar que “et donen nou euros, no estan obligats a donar-te res, és una cosa simbòlica. Però te'ls donen, a sobre que et fan el favor que hi puguis anar, per ser-hi assegut i no fer res”.

“Hi ha gent que critica que siguin tan pocs diners, per a tantes hores, però tu saps on vas, l'hora que comença i l'hora que s'acaba. És veritat que has de ser-hi una hora i mitja abans, però no és cap problema”.

Supervivientes 2024, si res no canvia, mantindrà aquest pagament als seus espectadors presents a Mediaset i, possiblement, també la manera com aquests arriben. Exactament, tal com va revelar el jove, es pot accedir acudint en vehicle propi fins als estudis de Fuencarral. Encara que el reality també posa un autobús que surt des de la Plaza de Castilla fins a aquells i que, després, segueix l'itinerari contrari en acabar el programa.

Supervivientes 2024: tot el que se sap de la nova temporada

Supervivientes 2024 està mantenint en absolut silenci la seva nova edició, però ja hi han estat publicant detalls periòdics. Per exemple, a més d'això que s'ha explicat, s'ha revelat que estan pensant canviar d'ubicació. Encara més, estan considerant la possibilitat que, en lloc de gravar-se a Hondures, es faci a la República Dominicana.

De la mateixa manera, ha sortit a la llum que, malgrat que existien rumors que deien el contrari, Jorge Javier tornarà a presentar el concurs. Pel que sembla, Telecinco ha decidit optar-hi novament perquè sap que molts espectadors volen que el català torni a ser al capdavant. Sí, perquè al format hi aporta frescor, sentit de l'humor i grans dosis d'ironia.

Això sí, de moment no s'ha filtrat cap nom dels possibles famosos que podrien mostrar els seus dots per sobreviure en una illa a Supervivientes 2024. Tanmateix, els fans del programa estan usant les xarxes per sol·licitar la presència de Manuel Velasco i Ángel Cristo, entre d'altres.