Muntatge amb foto de Patricia Cerezo en primer pla mirant a càmera, somrient i vestida de groc amb foto petita de Ramón García i emoji plorant

TELEVISIÓ

Patricia Cerezo revela quina decisió va prendre després de separar-se de Ramón García

Patricia Cerezo ha explicat la determinació que va prendre en trencar el matrimoni amb el presentador Ramón García

A l'estiu de 2021 es va fer públic que Patricia Cerezo i Ramón García s'havien separat després de més de 20 anys casats i dues filles en comú. Durant tot aquest temps, Patricia va exercir de “mare les 24 hores del dia” i va romandre al costat del seu marit. Tanmateix, després de la separació, la periodista va fer un canvi a la seva vida que l'ha portada a cobrar un protagonisme que fins aleshores s'emportava el seu marit.

Poc després de la separació, Patricia Cerezo va considerar que havia arribat el moment de tornar a treballar. Aleshores tenia 49 anys i se sentia orgullosa d'haver-se dedicat en cos i ànima a la seva família, però tocava tornar a començar. Va ser llavors quan es va llançar al món empresarial i es va centrar en el màrqueting digital, pàgines web, esdeveniments i comunicació corporativa.

Patricia Cerezo va canviar de vida després de separar-se de Ramón García

Paral·lelament, Patricia va decidir reprendre la seva professió de periodista i va començar col·laborant en el programa Juntos, de Telemadrid i a Ya son las ocho de Telecinco. Patricia es va posar en contacte amb uns amics que en el seu moment hi van confiar.

Després de rebre diverses propostes, Patricia Cerezo finalment es va decantar per la seva feina actual, col·laboradora en espais de crònica social. Si alguna cosa tenia clara, és que hi ha d'haver “un codi de no faltar al respecte, és la meva manera de ser. No m'agrada parlar malament, es pot opinar”, explicava sobre la seva faceta televisiva.

Muntatge de fotos de primer pla de Ramón García i la seva exparella, Patricia Cerezo, tots dos amb rostre mig somrient

La veritat és que en un principi la televisió no entrava dins dels seus plans, però una oferta es va creuar pel camí: “Tot ha estat sorgint arran de moure'm. Tot el que sigui moure'm i treballar, jo encantada”, reconeixia. Després de col·laborar en diferents programes, des de fa uns mesos, intervé a ¡De Viernes! a Telecinco.

“Jo li poso molt d'afecte, feina i professionalitat”, afirmava sobre la seva feina a la televisió. De moment, la veurem en el paper de tertuliana, però és possible que en un futur es plantegi nous reptes. La madrilenya reconeix que li encanta posar-se davant d'una càmera i comunicar, “és el que més m'agrada del món”.

El que no li agradaria és asseure's al lloc dels entrevistats. “Puc ser coneguda mediàticament, però prefereixo preguntar”, reconeixia. Unes paraules que deixen clar el lloc on se sent més còmoda.

La periodista està encantada amb aquesta nova etapa professional

La periodista va tornar a trobar l'amor i ha refet la seva vida al costat de l'empresari Kiko Gámez. Reconeix que no ho buscava, però “tampoc no estava tancada i això ha estat una de les grans sorpreses de la meva vida”. Així, l'exdona de Ramón García en pocs anys ha fet un gir a la seva vida, personalment i professionalment.

Kiko Gámez i Patricia Cerezo a la presentació del llibre de María Zurita

Patricia Cerezo va conèixer Ramón García quan ella estava acabant Periodisme. Aleshores, el presentador es trobava en un punt àlgid de la seva carrera i llavors ella va decidir centrar-se en la família. Després de la separació, i amb les filles de la parella ja grans, Patricia va considerar que havia arribat el moment de fer un pas endavant.

“La raó principal del meu retorn va ser la necessitat d'iniciar una nova etapa després de separar-me. Les meves filles ja tenen 18 i 16 anys, feia molt de temps que volia reprendre la meva carrera de periodista”, va declarar Patricia temps després de trencar amb en Ramón. "Estic molt contenta amb la decisió", reconeixia sobre el fet d'haver reprès les regnes de la seva professió.

➡️ Televisió

Més notícies: