Muntatge de Carmen Borrego somrient amb unes ulleres al cap, el logo de 'Supervivientes' i la medalla de primer

TELEVISIÓ

El pas que hauria de fer Carmen Borrego si pretén guanyar 'Supervivientes 2024'

Carmen Borrego és important que, en pro de la seva imatge, no es quedi de braços plegats després de l'última cosa que ha passat

Carmen Borrego està de màxima actualitat des de fa setmanes pel seu nou projecte professional. Tot fa indicar, atesa la força dels rumors, que es convertirà en concursant de Supervivientes 2024, que començarà d'aquí a unes setmanes. Encara més, hi ha la possibilitat que la confirmació oficial arribi en unes hores.

Això sí, si Carmen Borrego vol durar al reality i fins i tot tenir la possibilitat de guanyar-lo, hauria de fer alguna cosa com més aviat millor en pro de la seva imatge. Hauria de fer el pas de contestar Gustavo Guillermo, el xofer de la seva mare, i aclarir la situació entre ells. I és que aquest l'ha tornada a posar al disparador, igual que a Terelu.

Carmen Borrego, abans de Supervivientes 2024, rep un nou revés de Gustavo

Carmen Borrego fa molt de temps que és al focus mediàtic per la seva possible participació en Supervivientes 2024, per la qual hauria rebut una suculenta oferta. I la veritat és que aquesta es dona per segura, per diferents mitjans i fins i tot per youtubers com Antonio David Flores.

D'aquesta manera, ben aviat, la filla petita de María Teresa Campos agafarà un avió amb rumb a Hondures. Allà haurà de treure forces per fer front a la fam, a la manca d'higiene i a la convivència, que tampoc no serà gens fàcil. I, evidentment, haurà de mostrar la seva valentia per saltar des de l'helicòpter.

Carmen, com és lògic, estarà preparant-se per afrontar aquesta experiència i carregant-se d'energia positiva per a ella. Encara que en aquest procés s'ha topat amb una cosa inesperada: amb unes declaracions d'aquell que va ser xofer de la seva mare, que la deixen en mal lloc. Sí, perquè ha reconegut que ja no té relació amb les Campos.

Muntatge de Gustavo Guillermo amb Terelu Campos i Carmen Borrego a GH VIP
Carmen Borrego ha quedat en qüestió amb les darreres declaracions de Gustavo | Mediaset

En concret, Borrego ha escoltat Gustavo afirmar per a Europa Press que “amb Carmen parlo de tant en tant, però amb Terelu i Alejandra, no. És una circumstància de la vida, passa i passa, ja està. No em truquen i jo, tampoc”.

Aquestes declaracions han generat cert enrenou i ell ha intentat frenar-lo, donant unes altres declaracions durant la desfilada de Félix Ramiro a la MFW. Tanmateix, ha aconseguit tot el contrari, en donar-li la raó en un aspecte a Edmundo Arrocet, l'ex de María Teresa. És clar, perquè el xòfer ha manifestat: “No em fa pena, no passa res”.

“Fins i tot estant Teresa, jo amb prou feines les veia, tampoc no ha canviat tant la relació”. D'aquesta manera, ha insinuat que, tal com va afirmar Bigote, Carmen i la seva germana visitaven poc la seva mare. I això no els haurà agradat en absolut.

Gustavo Guillermo parlant davant d'un micròfon vermell amb un coll alt negre
Carmen Borrego ha donat la raó a Edmundo | Europa Press

Carmen Borrego hauria d'aclarir la situació abans de marxar a Hondures

Carmen Borrego, si ha acceptat el repte d'anar a Supervivientes 2024, serà amb la intenció de poder guanyar el reality. I per poder fer-ho, entre moltes altres coses, ha de comptar amb una imatge tan neta com sigui possible davant del públic. Per tant, les darreres acusacions de Gustavo no la beneficien en absolut.

Muntatge de fotos de Gustavo Guillermo i Carmen Borrego en primer pla mirant a càmera amb el rostre seriós
Carmen Borrego ha d'actuar com més aviat millor | Mediaset

Per aquest motiu, cal que Carmen Borrego, abans de viatjar a l'illa, aclareixi públicament la situació. Això consisteix a contestar clar i net a aquell, desmentint-lo en allò que consideri oportú. És millor resoldre el conflicte ara que ho pot fer per si mateixa.

➡️ Televisió

Més notícies: