Muntatge de Laura Matamoros somrient, Carlos Sobera seriós en vestit negre i el logo de 'Supervivientes'
TELEVISIÓ

L'oferta que ha rebut Laura Matamoros a 'Supervivientes' gràcies a Carlos Sobera

Laura Matamoros ha topat amb una proposta de Carlos Sobera que pot canviar el seu futur immediat

Laura Matamoros és, fins ara, l'última expulsada de Supervivientes. El públic va decidir que s'acabava el seu pas pel reality, per a sorpresa de molts espectadors. I és que ella era vista per nombrosos seguidors del concurs com a una bona candidata per guanyar.

No obstant això, Laura Matamoros sembla que podria canviar molt aviat el seu futur immediat al programa de Telecinco. El motiu és que, les últimes hores i al costat d'altres participants, ha rebut una proposta molt interessant de Carlos Sobera. Ni més ni menys que ser a la repesca i tenir la possibilitat de tornar a ser supervivent.

Laura Matamoros topa amb una proposició inesperada de Carlos Sobera

Laura Matamoros va ser eliminada de Supervivientes diumenge passat, fet que va suposar que hagués d'abandonar Playa Limbo. Tot i que el fet que no se n'haguessin emès imatges ja a l'hotel van fer sospitar. En concret, es va considerar la possibilitat que rebria la invitació del reality per ocupar el lloc deixat per Carmen Borrego i així tornar immediatament a l'illa.

Tanmateix, ara hem sabut que la madrilenya no ha tingut aquesta oferta, ha topat amb una altra inesperada que li ha donat Carlos Sobera a Tierra de Nadie. El que ha fet el presentador és comunicar a tots els espectadors que comença el procés de repesca. Ella és una de les candidates i, per això, dijous podria tornar a continuar l'experiència.

Ella està encantada, perquè es va quedar una mica aixafada en veure que el públic l'eliminava i no tenia, per tant, oportunitat de continuar vivint l'aventura extrema. Com ha manifestat entre llàgrimes al principi de la gala, “m'ha fet ràbia quedar-me a les portes de viure aquesta experiència una mica més completa”.

Captura de Laura Matamoros amb la platja de fons a Supervivientes

A això ha afegit: “M'encantaria quedar-me”. I, malgrat que en aquell moment encara no ho sabia, tindrà aquesta opció, que l'ha emocionada moltíssim en descobrir-la.

Això sí, la filla de Kiko Matamoros no ho tindrà fàcil, ja que no és l'única que opta a ser novament supervivent de ple dret. En efecte, el públic haurà de decidir quin dels eliminats torna: Laura, Rocío Madrid, Lorena Morlote, Kike Calleja o l'expulsat de dijous que ve. Darrer lloc que pot ser ocupat per qualsevol dels nominats: Arantxa, Kiko, Blanca, Javier, Claudia i Mario.

Les dues participants que han quedat excloses de la repesca són Carmen Borrego i Zayra. La raó és que totes dues, que van abandonar per prescripció mèdica, continuen recuperant-se dels seus diferents problemes de salut.

Captura dels quatre expulsats de Supervivientes, Laura Matamoros, Rocío Madrid, Lorena Morlote i Kike Calleja, amb Carlos Sobera

Concretament, serà dijous que ve quan els espectadors de Supervivientes coneguin el nom del repescat. Tal com ha informat Carlos Sobera, “després de l'expulsió, obrirem una votació exprés que es resoldrà aquesta mateixa nit entre els cinc eliminats. Un d'ells, el que triï el públic, tornarà a l'aventura”.

Laura Matamoros té molt de suport en el seu possible retorn a Supervivientes

Laura Matamoros té nombrosos fans, que estan encantats amb la possibilitat que torni al reality. I així ha quedat de manifest a les xarxes amb els comentaris d'aquells.

Poden llegir-se missatges a X, abans Twitter, com aquests: “Crec que el més just és que torni ella. Els altres ja estan recuperats i tenen informació de fora”, “Prefereixo 100 vegades Laura” i “La que més pot aportar és ella i aquesta repesca està organitzada per a ella. Defenso el seu retorn”.

Captura de 'Supervivientes' amb Laura Matamoros plorant el 26 de març de 2024

Sense oblidar tampoc: “Dijous a votar-la. És la que més pot moure el vesper ara mateix”, “Repesca per a ella, sense dubtar-ho” i “Ha de tornar. La vau expulsar sense donar-li l'oportunitat d'estar amb la resta de concursants i exercir trama pròpia”.

➡️ Televisió

Més notícies: