Muntatge de les parelles de 'La Isla de las Tentaciones' a la platja, Sandra Barneda amb la mà al front i el logo del programa

TELEVISIÓ

La novetat a 'La Isla de las Tentaciones' que complicarà la feina de Sandra Barneda

'La Isla de las Tentaciones' provocarà que tinguin lloc moments complicats i sorprenents, on la tensió serà la protagonista

La Isla de las Tentaciones afronta aquesta nit nou programa i la veritat és que els seus fans no s'ho han de perdre. I és que estarà especialment interessant per una raó. En concret, perquè, respecte a edicions anteriors, presentarà una novetat que deixarà bocabadat tothom.

La Isla de las Tentaciones, per primera vegada, permetrà que concursants i solters vetats puguin veure's les cares. Això, com és lògic, generarà situacions d'alta tensió, que complicaran la feina a Sandra Barneda. És clar, perquè haurà de bregar i controlar aquelles, perquè no vagin a més.

La Isla de las Tentaciones presenta una novetat que farà més dura la tasca de Sandra Barneda

La Isla de las Tentaciones està triomfant, com en temporades anteriors, pels conflictes entre les parelles i per la manera com es deixen arrossegar per les baixes passions. Per això, més d'un concursant ja ha estat infidel al seu xicot o xicota, sense pensar-s'ho massa i sense remordiments de cap mena.

Però el reality de Telecinco vol anar una mica més enllà i oferir més contingut atractiu als espectadors. Per aquest motiu, aquesta nit introduirà una novetat interessant. En efecte, farà que els solters vetats la setmana passada es vegin les cares amb les parelles dels que estan intentant conquistar.

Sandra Barneda, com a presentadora de La Isla de las Tentaciones, tindrà complicat aconseguir que aquestes trobades no acabin com el rosari de l'aurora. És clar, perquè hi ha molts nervis, gelosia i orgull pel mig.

Captura de 'La Isla de las Tentaciones' amb Sandra Barneda preocupada asseguda amb un vestit blau
'La Isla de las Tentaciones' complica la tasca de Sandra Barneda amb el canvi introduït | Mediaset

La Isla de las Tentaciones, per tant, permetrà que David, el xicot de María, estigui cara a cara amb Álvaro. Aquest, que va arribar fa uns dies després d'haver tingut fora alguna cosa amb ella, haurà de demanar explicacions pel seu veto a aquell. Alhora, serà preguntat per les seves intencions i li retraurà que expliqués a tothom el seu idil·li amb la jove.

Muntatge de David somrient i Álvaro Boix amb el cap tort
'La Isla de las Tentaciones' mostrarà la trobada de David i Álvaro | e-noticies.cat, Mediaset

Encara més, possiblement, la crispació entre ells creixi si el concurs decideix mostrar algunes imatges. Ens estem referint a les que evidencien que el solter ha aconseguit acostar-se a la concursant.

Així mateix, es produirà la trobada entre Marieta i la temptadora Gabriela. I això serà una autèntica bomba, després que la participant hagi vist el seu xicot, Álex, tenint relacions sexuals amb la soltera. En aquest cas, fins i tot Sandra tindrà més difícil controlar que elles no arribin a les mans, atès el temperament de totes dues.

Muntatge de Marieta plorant i Gabriela amb les mans al coll
'La Isla de las Tentaciones' viurà un moment d'alt voltatge quan totes dues es trobin | e-noticies.cat, Mediaset

La Isla de las Tentaciones: més grans moments d'aquesta nit

La Isla de las Tentaciones tindrà més instants per no perdre's en l'emissió d'aquesta nit. Per exemple, el conflicte a la vila de les noies, que provocarà que s'enfadin i trenquin la unitat que tenien fins aleshores.

Per si no n'hi hagués prou, tindran lloc noves fogueres on més d'un dels participants perdrà els nervis. Especialment, Marieta que, en veure les últimes imatges del seu xicot ficant-se al llit amb la seva temptadora, acabarà copejant la famosa tablet.

Captura de la foguera de les noies amb Marieta tirant la tauleta a L'illa de les temptacions
'La Isla de las Tentaciones' farà que Marieta perdi els nervis | Mediaset

A més, La Isla de las Tentaciones mostrarà que una altra de les noies acabarà caient als braços d'un solter. I deixarà clar que hi ha concursants que ja no estan disposats a fer marxa enrere en els seus avanços amb altres persones. Aquest serà el cas, per exemple, d'Adrián, que continuarà fent passos importants amb Mónica.

Tot això mentre que Ana, que està cada cop més a prop de Napoli, patirà una de les seves pitjors nits. I és que no podrà suportar allò que vegi de Borja.