Muntatge de fotos de primer pla d'Enric Auquer amb rostre mig somrient i, de fons, la Sagrada Família de Barcelona amb el logotip de Netflix al costat
TELEVISIÓ

Netflix posa l'ull a Barcelona: Enric Auquer, protagonista d'una ficció nova

Netflix ha tornat a apostar per una misteriosa història, en aquest cas, de la mà de l'actor Enric Auquer

Enric Auquer té entre mans un nou projecte de la mà de Netflix que no deixarà indiferent cap dels seus seguidors. La plataforma vol captivar la seva audiència amb l'estrena mundial de Mano de Hierro el pròxim 15 de març. La sèrie de Netfilx és dirigida pel cineasta barceloní Lluís Quílez i produïda per The Mediapro Studio.

El format promet submergir els espectadors en un món fosc d'intriga i venjança a l'emblemàtic Port de Barcelona. Amb un elenc estel·lar encapçalat per Enric Auquer i Jaime Lorente —entre altres—, la sèrie és una de les més esperades per la seva inquietant temàtica. Mano de Hierro presenta una història que gira al voltant d'una xarxa criminal que utilitza els contenidors del port per al tràfic de drogues.

Eduard Fernández, un altre dels actors principals, interpreta el líder d'aquesta operació il·lícita a Netflix. L'objectiu és clar: desencadenar una sèrie d'esdeveniments mortals quan un carregament de droga desapareix misteriosament.

Netflix l'estrenarà molt aviat

El repartiment de la sèrie es completa amb destacats actors com Daniel Grao, Raúl Briones, Salva Reina, Gianni Fruttero, Cossimo Fusco y Ana Torrent. Tots prometen aportar intensitat i suspens a la trama.

La nova sèrie de Netflix promet ser un viatge emocionant a través dels foscos passadissos del crim organitzat. Allà on la traïció i el perill aguaiten a cada cantonada.

Amb localitzacions impressionants i una narrativa impactant, aquesta sèrie promet mantenir els espectadors a la vora dels seus seients des del primer episodi. El pròxim 15 de març ja estarà disponible a Netflix.

Enric Auquer té un passat que no explica a Netflix

Aquesta sèrie serà una nova oportunitat perquè Enric Auquer consolidi la seva carrera i la seva felicitat. Cal recordar que l'Enric Auquer no sempre ho ha tingut fàcil, de fet, ha passat per èpoques molt complicades.

Especialment, va explicar en una entrevista que va haver d'enfrontar-se a una dura adolescència i que, després de molt d'esforç, va poder tirar endavant. És clar que la vida real dels protagonistes de Netflix podria ser, sovint, una altra trama per explicar a la ficció.

➡️ Televisió

Més notícies: