Muntatge d''Amar es para siempre' amb Manolita plorant amb un tocat blanc, el logo de la sèrie i un emoji trist

TELEVISIÓ

Un guionista d''Amar es para siempre' avança la notícia més esperada sobre el final

'Amar es para siempre' afronta els seus últims capítols després d'haver-se convertit en una de les sèries més longeves

Amar es para siempre està a un pas de concloure, després de més de deu anys emetent-se, de manera que es troba entre les sèries més longeves. Com és lògic, hi ha molt d'interès per conèixer la manera com tancarà. I ara s'han revelat dades importants sobre això.

En concret, una de les guionistes d'Amar es para siempre ha donat una notícia que agradarà a molts seguidors. Ha informat que hi haurà dues finals: un de temporada i un altre de la ficció en si. Per això, d'aquesta manera, quedaran tancades i resoltes totes les trames.

Amar es para siempre: la seva guionista revela les claus del final

Amar es para siempre afronta la seva recta final, tant és així que ja s'està promocionant la seva substituta: Sueños de libertad. I hi ha molta curiositat per saber com dirà adeu als espectadors, després de 19 anys d'emissió. Sense obviar que hi ha interès per conèixer què passarà amb els diferents personatges.

Doncs bé, ara se n'han saldat molts dubtes. Tot perquè una guionista de la sèrie d'Antena 3 ha parlat clar i net. Ens estem referint a Julia Altares, que hi ha treballat des del principi, sí, quan s'anomenava Amar en tiempos revueltos.

Aquesta integrant de l'equip d'Amar es para siempre ha concedit una entrevista en exclusiva a ABC. I en aquesta no ha tingut objeccions a donar unes pinzellades sobre la fi de la ficció. Ho ha fet per a satisfacció de tots els seguidors.

La família Gómez d''Amar es para siempre' junts davant del bar
La veritat sobre la conclusió d''Amar es para siempre' ha sortit a la llum | Atresmedia

Ha explicat sense cap problema que “hi ha doble final. Un de temporada, que resoldrà tota la trama d'aquest any”.

“I un altre de sèrie, una setmana més amb els cinc capítols, on venen personatges d'altres temporades. Serà més tranquil·la i emotiva”.

Vaja, que els fans incondicionals d'Amar es para siempre veuran resoldre totes les històries, les d'ara i les d'abans. Encara més, en gaudiran amb l'arribada de figures importants del passat, tot per posar la cirereta al pastís a la història dels veïns de la plaça de Los Frutos.

Altares també ha reconegut que Amar es para siempre ha estat molt especial per a ella. Sí, perquè “m'ha permès escriure allò que penso de la vida i del món. No he necessitat escriure una novel·la perquè la tenia a ella”.

Això sí, ha admès que no sempre ha estat fàcil: “He plorat un munt escrivint-la. Hi va haver un moment en què em tocaven totes les morts”.

Amar es para siempre: avanç dels últims capítols

Amar es para siempre es troba a uns dies d'acomiadar-se definitivament dels espectadors i ho farà amb uns capítols realment trepidants. Per exemple, sabem que Manolita, Pelayo i Román, sobretot, prendran mesures davant la condemna de Lola. Faran tot el possible per recaptar diners i aconseguir posar-la en llibertat, encara que sigui desprenent-se dels seus negocis.

A més, Elena i Crespo planejaran fugir del país, emportant-se amb ells Malena. Tot i això, la seva estratègia, per una vegada, no els sortirà bé. Seran detinguts i es veuran en la necessitat d'enfrontar-se a tots els delictes que han comès, ja que els seus fills els posaran al disparador.

Captura d''Amar es para siempre' amb Elena amb els ulls tancats recolzant el cap a l'espatlla de Crespo
'Amar es para siempre' farà que Elena i Crespo hagin de pagar per tots els seus delictes | Atresmedia

Per si no n'hi hagués prou, tornaran al barri personatges com ara Cristina i Guillermo. Alhora que Benigna i Peñalara decidiran fer un pas en la seva relació, protagonitzant un moment molt esperat. Això passarà mentre que es consoliden altres parelles d'Amar es para siempre, com la de Pelayo i Marisa o la de Quintero i Silvia, després d'haver viscut una crisi.