Fotomuntatge de l'actor català, Enric Auquer

GENT

El drama desconegut del famós actor català, Enric Auquer

Enric Auquer podria emportar-se el seu segon Goya aquest 2024. A més, fa unes setmanes va estar d'actualitat després de ser enxampat besant l'actriu Macarena García al mig del carrer de Madrid

Enric Auquer és un dels noms que més sona per endur-se el Goya. L'actor català, nascut el 10 de març del 1998 a Girona, va formar part del centre mediàtic fa unes setmanes. I és que va ser enxampat besant-se al mig del carrer amb l'actriu Macarena García.

Tal com publica Vanitatis, Enric Auquer mai no havia pensat dedicar-se a la interpretació. De fet, són molts els actors i actrius que, en diverses entrevistes, han confessat que no estava en els seus plans ser intèrprets.

Tot i això, va ser la mare del català qui el va convèncer perquè provés sort en una escola de la ciutat comtal. D'aquesta manera, quan Enric Auquer tenia 20 anys, va decidir estudiar interpretació. Cosa que, sens dubte, li ha funcionat a la perfecció.

Enric Auquer i Macarena Gómez
Enric Auquer i Macarena García. | Europa Press, e-noticies.cat

El drama desconegut d'Enric Auquer

Enric Auquer ha confessat en diverses entrevistes que va tenir una adolescència complicada i també ha reconegut que els estudis no eren el seu fort. "No m'agradava gens l'escola, anava amb un coixí i em posava a dormir. Era una frustració i un drama", deia a TV3.

A més, al mateix mitjà, va confessar que, de vegades, encara tenia malsons amb l'institut. "Encara tinc somnis que soc a l'institut i m'aixeco cridant de l'angoixa", afegia. Unes paraules que posarien sobre la taula la seva mala experiència com a estudiant.

Tot i això, en una entrevista per a El Periódico d'Extremadura, va manifestar el seu drama més desconegut. Segons va explicar el mateix Enric Auquer, de petit patia ansietat. Cosa que actualment pateixen moltíssims joves a causa d'un mal ús de les xarxes socials.

"De petit estava diagnosticat de TDAH, era dislèxic, tenia ansietat, hiperactivitat, era un desastre escolar, no podia estar quiet", va explicar.

Imatge d'Enric Auquer
Enric Auquer podria guanyar el seu segon Goya. | Europa Press

Enric Auquer molt crític amb les xarxes socials

És evident que estem vivint a l'era de les xarxes socials. I com tot, tenen coses bones i altres de dolentes. No obstant això, avui en dia són molts els joves que en fan un mal ús.

D'aquesta manera, a XL Setmanal, Enric Auquer es va mostrar molt crític amb aquestes plataformes. "Les vaig fer servir al principi uns mesos i les vaig abandonar per què no era sa", denunciava.

"No participaré en aquest món de mentides i exhibicionisme. És un relat que no forma part de la veritat". A més, quan va abandonar l'ús de les xarxes socials, "va ser com superar una malaltia, una addicció absurda que et desconnecta del que és important", va concloure.