Muntatge amb Matilde de 'La Moderna' de perfil, el logotip de la sèrie i un emoji d'ensurt

TELEVISIÓ

'La Moderna' incorpora un nou personatge que posa contra les cordes la protagonista

El nou personatge que fa aparició a 'La Moderna' aconsegueix posar a prova la protagonista d'aquesta sèrie

La Moderna emet avui dimarts el capítol 88. La sèrie de Televisión Española va començar la setmana amb girs inesperats que avancen alguns secrets que sortiran a la llum. En episodis anteriors, Laurita va passar per un moment amarg a la seva vida, però, a poc a poc, ha començat a aixecar el cap gràcies a la seva germana Inés i el seu oncle Fermín.

A l'episodi d'avui de La Moderna, l'aparició d'una dona misteriosa podria remoure els fonaments de la relació d'Íñigo i Matilde. Un personatge que arriba a la ficció d'època pel fet que la senyora Carla es posa en contacte amb ella. La seva intenció és que, en una de les visites al Madrid Cabaret, intenti conquistar Íñigo i així aquest trenqui el seu compromís amb la seva promesa.

La Moderna compta amb un personatge que intentarà fer un gir a tot

Paral·lelament, Luisa i Emilio posen fi a la seva relació. Ell se centrarà més en la seva feina i aconseguirà que Inés faci una prova per ser la seva companya al Madrid Cabaret. La noia s'esforçarà al màxim per aconseguir-ho, aliena que el seu somni de ser cantant tindrà un preu més alt.

Laurita i Inés es reuniran amb els seus pares i el seu oncle per tractar de resoldre les seves diferències. El senyor Fermín és conscient que la situació és molt tensa, sobretot amb la seva germana, Gabriela. Organitza aquesta trobada per buscar una solució que posi fi a aquest conflicte.

A més, al Salón de té, Esperanza creu el que l'horòscop prediu, que Elías és l'amor de la seva vida. Tanmateix, el cambrer està ocupat en altres assumptes diferents, es cansa de fingir una amistat amb Pietro i decideix deixar d'insistir al pastisser.

Jacobo, per la seva banda, entra en el repartiment de l'herència del senyor Jaime. Carla i Íñigo es veuran obligats a repartir-se els diners amb el jove. És possible que el moment perquè la vilana de La Moderna sàpiga la veritat sobre que el fill il·legítim del seu últim amor estigui cada cop més a prop.

La veritat és que els estratagemes de la senyora Carla semblen funcionar, encara que també ha de resoldre certs contratemps en el procés. La vídua del senyor Jaime de Morcuende continua guanyant punts amb Jacobo i mostra de nou els seus dots com a actriu. El jove comparteix més temps al seu costat, de fet, l'empresària el convidarà a una Convenció Nacional d'Empresaris d'Hostaleria.

La dona misteriosa intentarà posar fi a la relació d'Íñigo i Matilde

Serà aquest l'escenari perfecte en què tots dos mostrin el joc de seducció i manipulació que aviat farà un gir inesperat a La Moderna. Miguel i Cañete s'adonaran que Elías s'ha sentit desplaçat les últimes setmanes. Un fet que provoca que aquests es disculpin per la seva actitud alhora que busquen recuperar la seva amistat.

Cartell promocional de 'La Moderna' la nova sèrie de RTVE
'La Moderna' compta amb un nou personatge | RTVE

Fermín considera la possibilitat de retirar la regla de La Moderna que prohibeix que les dones casades treballin al saló de te. I Cecilio, a la corrala, està disposat a qualsevol cosa per veure somriure la tieta de Pablo.

La Moderna continua anotant bones dades d'audiència a la franja de sobretaula de La 1. La ficció, que es va estrenar a finals del setembre passat, mostra que la cadena pública encara aposta per sèries d'època de factoria nacional.