Muntatge de Rafael de '4 estrellas' entrant per la porta, el logotip de la sèrie i un emoji de secret

TELEVISIÓ

'4 estrellas' aireja el secret d'un personatge i posa en perill la boda del moment

'4 estrellas' ha tret a la llum més dades desconegudes del protagonista, que poden fer trontollar els seus plans

4 estrellas està vivint una segona temporada on han pres protagonisme els secrets. Potser el personatge que més en té és Rafael, del qual s'ha estat descobrint des de l'estafa que va cometre fins que la segona dona, Eva, el va abandonar pel seu soci.

4 estrellas sembla que ja ens havia revelat tot sobre aquest personatge, però no és així. Ara ens destaparà alguna cosa més sobre aquesta figura i això farà trontollar els seus plans de boda amb la Rita. En concret, com hem pogut veure a l'últim avanç, sortirà a llum el nom d'una altra dona amb qui inesperadament ha tingut una relació.

4 estrellas descobreix el que Rafael ocultava i deixarà a la corda fluixa els seus plans amb Rita

4 estrellas ha fet creure que Rafael li havia estat infidel a Rita, ja que aquesta tenia símptomes d'una malaltia de transmissió sexual. Tanmateix, al final tot s'ha aclarit i ha quedat de manifest que ella s'equivocava. Ell li ha estat lleial fins i tot quan van travessar una crisi i les seves picors eren simplement a causa d'una dermatitis.

Així, la sèrie de La 1 ha provocat que la matriarca de la família Lasierra hagi jurat que no tornarà a desconfiar de la seva parella. No obstant això, aquesta promesa durarà poc. I és que l'aparició inesperada de la segona dona d'ell, la que el va deixar pel seu soci i es va emportar els seus diners, ho capgirarà tot.

4 estrellas ha deixat bocabadat tothom amb el retorn d'Eva i, especialment, Rita. Tal com hem vist a l'últim avanç, aquesta es presentarà avui a l'hotel per intentar descobrir el motiu de la seva tornada. Encara més, serà testimoni que la mare de Tristán i Paz, la germana de la primera dona de Rafael, viuran un moment tens.

Tot això donarà peu al fet que surti a la llum un nou secret de l'empresari, que posarà de debò en perill la seva boda. Es revelarà que Eva el va abandonar perquè ell li havia estat infidel. En efecte, l'havia enganyat amb Paz, que continua vivint al seu costat.

Captura de '4 estrellas' amb Pau amb cara de desconfiança, Rafael darrere seu i Rita mirant-la
'4 estrellas' revelarà un altre secret: l'afer entre Rafael i Paz | RTVE

Aquesta dada, com es pot imaginar, caurà com un gerro d'aigua freda a les dues famílies, Albalad i Lasierra. És clar, perquè qüestionarà la relació que durant anys han mantingut els cunyats. I, com cal esperar, descobrir-ho no agradarà gens a Rita, que està cansada de les mitges veritats i els misteris que envolten la figura del seu promès.

És a dir, que una vegada més, la boda quedarà a la corda fluixa. I a això també contribuirà que Rafael i Eva tindran un acostament inesperat, que acabarà en petó. Sense oblidar que igualment entrarà en escena a 4 estrellas un altre personatge misteriós, que incrementarà els dubtes al voltant de l'home de negocis: el seu germà Leo.

4 estrellas posa contra les cordes més relacions

4 estrellas no només posarà en perill la història d'amor de Rita i el seu xicot, també farà el mateix amb tres parelles més. Primer, perjudicarà l'afer entre Clara i Pedro, que havien tingut un acostament en quedar-se tancats a l'ascensor. Tot perquè ella descobrirà el vertader motiu pel qual ell i el seu fill són a Vera.

Clara i Pedro, dos personatges de la sèrie '4 Estrelles' discutint a la cuina
'4 estrellas' farà que Clara sàpiga la veritat i decideixi trencar tot avanç amb Pedro | RTVE

En segon lloc, fastiguejarà el festeig entre Lucas i Sara. Passarà perquè ella coneixerà que el jove va assetjar un amic i aquest ara es troba en coma a l'hospital.

Finalment, frenarà en sec l'amor entre Marta i Tristán, perquè ella s'adonarà que continua sentint alguna cosa per Diego. Tot alhora que aquest tornarà a intentar que Paula li doni una nova oportunitat.

Encara que no tot seran ruptures a 4 estrellas. També hi haurà temps per a l'amor. Ainhoa i Luz tindran un acostament, que encantarà a tots els seus fans.