Muntatge de Rocío Carrasco somrient amb ulleres vermelles, el logotip de 'La Moderna' i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

'La Moderna' aconsegueix que Rocío Carrasco faci una confessió sobre el seu passat

Dos dels protagonistes de 'La Moderna' són els que han aconseguit que parli de manera clara sobre la seva història

La Moderna és, sens dubte, una de les sèries de televisió que més està triomfant en aquests moments. Ha aconseguit captivar milers d'espectadors que no es perden cap de les seves trames.

Atès l'èxit que té La Moderna, dos dels seus personatges han estat convidats a Bake Off per promocionar aquesta ficció. En concret, han acudit al concurs de rebosteria Maite i Íñigo, interpretats per Helena Ezquerro i Almagro San Miguel. Dues figures que han compartit temps amb Rocío Carrasco i, fins i tot, han aconseguit que parli del seu passat.

La Moderna obté una declaració inesperada de Rocío

La Moderna està triomfant i La 1 ha volgut, igual que va fer recentment amb 4 estrellas, tenir una picada d'ullet amb els seus seguidors més enllà de la sèrie. Per aquest motiu, ha convidat els actors que donen vida a Maite i Íñigo que visitin les cuines de Bake Off. I ells han acceptat encantats la proposició, amb què han celebrat, a més, la renovació de la ficció.

Abillats com apareixen al famós saló de te, s'han presentat al concurs de rebosteria. I allà, entre altres coses, no han dubtat a conversar amb tots i cadascun dels seus participants. Així, hi ha hagut diàlegs molt interessants.

Protagonistes de 'La Moderna' amb Alba Carillo a 'Bake Off'
Els membres de 'La Moderna' han compartit una estona agradable amb els concursants | RTVE

N'és un exemple l'instant que els protagonistes de La Moderna han tingut amb Rocío Carrasco, mentre preparava unes pastes. L'han abordat preguntant-li: “En quina època t'hauria agradat viure a tu?”. Una qüestió que l'ha deixat absolutament tan perplexa i perduda que ha dit entre rialles: “Ara mateix m'han de plantejar això?”.

Tot i que després ha respost: “Ni futur ni passat, em quedo en el present. M'agradaria canviar el passat sabent què sé en el present, però això no es pot triar”.

La seva resposta ha provocat que Helena hagi exposat que “és molt bonic això” i que Almagro hagi indicat: “És molt savi”. D'aquesta manera, ha quedat clar que a ells els ha sorprès la seva confessió, però també a tots els espectadors.

Plànol mitjà de Rocío Carrasco, amb rostre seriós, al plató del programa 'Bake Off Celebrity' de RTVE
Els intèrprets de 'La Moderna' han aconseguit una declaració interessant de Rocío | RTVE

Tots han comprovat que a Rocío li encantaria alterar aquest passat. Possiblement, la seva relació amb el seu exmarit, Antonio David, i tot el que aquesta va suposar i encara suposa a la seva vida.

És clar, perquè cal recordar que ella en la seva sèrie va descriure aquesta etapa al costat d'ell com un autèntic calvari. El va acusar d'haver-la maltractada i, fins i tot, d'exercir violència vicària.

La Moderna va viure més moments interessants amb ella

La Moderna, a través dels seus intèrprets esmentats, ha viscut més instants especials al costat de Rocío en l'última entrega de Bake Off. Un ha estat, per exemple, quan ella ha viscut tensió en comprovar que havia posat malament el forn i les pastes no s'estaven enfornant adequadament. Ha hagut de tornar a fer la recepta i això l'ha feta estar molt a prop de rendir-se.

Tot i això, ha tingut al costat la seva amiga Alba Carrillo, que l'ha animada a continuar. Li ha dit: “Podran amb tu unes galetes de te amb tot això que hem passat? Respira i endavant”. I després d'aquesta empenta s'ha tornat a posar mans a la massa.

Captura de 'Bake Off' amb Rocío Carrasco a l'aigüera amb un mocador al cap i una batedora rosa el 15 de gener de 2024
Davant la presència dels actors de 'La Moderna', Rocío ha patit un revés entre fogons | RTVE

En aquesta emissió, que ha acabat amb l'eliminació a Julio Salinas, Rocío també ha fet una picada d'ullet als seus fans incondicionals. Tal com ha passat en algun altre programa, ha esmentat el nom que tenen aquells.

Tot ha passat quan Sharonne ha arribat a les cuines amb diferents vestits i la concursant ha optat per quedar-se amb unes peces concretes dient: “Tot allò fúcsia per a mi”. I és que cal no oblidar que els seus seguidors es fan dir marea fúcsia.