Muntatge del plató de 'GH Dúo' al fons, Belén Rodríguez parlant amb una jaqueta grisa i el logo del programa

TELEVISIÓ

Belén Rodríguez frena 'GH Dúo' per parlar de l'amor després de la seva sonada ruptura

Belén Rodríguez ha fet una confessió inesperada sobre la seva vida sentimental que ha deixat perplex tothom

Belén Rodríguez és una de les col·laboradores habituals de GH Dúo. Per això, a cada gala apareix per comentar les últimes situacions ocorregudes dins de la casa.

Belén Rodríguez ara ha posat sobre la taula el seu punt de vista sobre la relació recent entre Ivana i Finito. I això l'ha portada fins i tot a parlar de la pròpia vida. En concret, després de la seva última separació sentimental, ha sorprès amb els comentaris que ha fet sobre l'amor.

Belén Rodríguez sorprèn amb la visió de l'amor

Belén Rodríguez ha tornat a copar protagonisme a GH Dúo, després de l'expulsió d'Ana María Aldón. Ho ha fet en fer referència a l'inesperat afer que viuen Ivana i Finito. Relació per la qual ella no aposta en absolut i que creu que es trencarà molt aviat.

La col·laboradora considera que no durarà l'afer: “No és per rebentar l'amor, en què no crec, però aquesta serà la carpeta més curta de la història”. Aquesta frase ha fet que el presentador, Ion Aramendi, hagi decidit interrompre-la per saber si és veritat que no creu en aquest sentiment. I ella ha respost contundent: “No, gens ni mica”.

Captura de 'GH Duo' amb Belén Rodríguez amb una jaqueta grisa mirant cap amunt el 18 de febrer de 2024
Belén Rodríguez ha cridat l'atenció amb les seves declaracions, bàsicament perquè fa uns mesos estava molt enamorada | Mediaset

Belén Rodríguez ha vist que ell ha continuat indagant en la seva faceta personal i, per això, ha volgut saber quant fa que no s'enamora. I amb la seva resposta ha deixat sorprès tothom: “Fa un munt de temps, però jo no parlo de la meva vida privada”.

“Un home per enamorar-me ha de ser un home. Només ser un home. Si respira, ja n'hi ha prou per a mi”.

Si la comentarista de realities ha despertat la perplexitat de tots amb la seva afirmació, és perquè va trencar la seva última relació, amb Álvaro, recentment, al mes de juliol. Una ruptura que va arribar de forma inesperada, després que ella cridés als quatre vents que estava encantada i molt il·lusionada. Encara més, així ho van manifestar públicament els seus amics, alhora que fins i tot la parella feia el pas d'anar-se'n a viure sota el mateix sostre.

Per tant, amb les manifestacions que no creu en l'amor i que fa molt que no s'enamora, ha generat nombrosos dubtes. És clar, perquè no sabem si aquestes afirmacions són fruit del simple despit, si és que ens va mentir sobre el seu darrer amor o si és que no estava tan feliç com deia. Sens dubte, queda clar que alguna cosa no quadra: o mentia durant la seva relació o menteix ara.

Belén Rodríguez es troba amb opositors sobre la parella de GH Dúo

Belén Rodríguez ha deixat clar que no confia gens que tiri endavant la relació entre Finito i Ivana. Tanmateix, a plató hi ha col·laboradors que han exposat que no hi estan d'acord. Aquest ha estat, per exemple, el cas de Miguel Frigenti, que ha afirmat: “Jo confio plenament en aquesta relació”.

Captura de Finito i Ivana Icardi agafats de la mà al plató de GH DÚO
Belén Rodríguez i altres col·laboradors han parlat de l'afer entre els concursants | Mediaset

I hi ha afegit: “Crec que, si ha passat al reality, és per alguna cosa. És una carpeta que durarà en el temps i que, d'aquí a uns anys, parlarem de la gran família que han format. Ho dic de veritat, perquè crec molt en l'amor".

Caldrà esperar per veure si té raó Belén o, per contra, la té Miguel. Però mentre arriba aquest moment, la parella s'està deixant portar a la casa de Guadalix de la Sierra, tot i que reconeixen les seves pors i dubtes. Tant és així que, a més de petons i carícies, han viscut una nit molt apassionada, protagonitzant el seu primer edredoning, per a sorpresa dels espectadors.