Muntatge de María Teresa Campos somrient amb un vestit blau i Terelu Campos plorant a 'Bake Off: Famosos al Horno'

TELEVISIÓ

La frase de María Teresa Campos que anima Terelu Campos a seguir a 'Bake Off'

El record de María Teresa Campos continua molt present en Terelu, que confessa les paraules que sempre li va dedicar la seva mare i que l'estan ajudant a no tirar la tovallola

Terelu Campos va ser un dels grans fitxatges de Bake Off, el nou format culinari que arrencava fa uns mesos a TVE. Després del final de Sálvame, la filla de María Teresa Campos va marxar a l'ens públic, així tornava als seus orígens televisius.

Participar en el reality va arribar poc després de la mort de la veterana presentadora i per a Terelu va ser especialment complicat acceptar-ho. Tot i això, va tenir molt present una frase que li deia la seva mare que la va animar a participar-hi i a no tirar la tovallola.

Les paraules de María Teresa Campos que ajuden Terelu a Bake Off: "No hi ha feina petita, sinó feina mal feta"

María Teresa Campos va resultar imprescindible perquè Terelu decidís participar en Bake Off malgrat ser una cosa totalment nova per a ella. La cancel·lació de Sálvame va suposar un abans i un després a la col·laboradora, que no li va quedar més remei que reinventar-se.

Terelu sempre ha manifestat el seu desig de presentar el seu propi format, de fet, ho va fer durant els darrers mesos del programa vespertí. Per això, veure-la participant en un talent culinari com Bake Off va sorprendre molts.

Muntatge de Terelu Campos i Maria Teresa Campos somrient a càmera
María Teresa Campos va ensenyar a Terelu que no havia de rendir-se | GTRES, E-Noticies

Tanmateix, per a ella, la proposta de TVE ha arribat "en el moment adequat", malgrat la mort recent de la seva mare. Així ho va manifestar en una entrevista per a 20 Minutos pel que fa al seu nou repte professional.

La filla gran de María Teresa va explicar que "a mi m'han ensenyat a treballar, i treballo", encara que no sempre sigui del seu gust. En aquest sentit, va recordar una frase que sempre li deia la seva mare i que ha esdevingut un mantra per a ella.

Captura de 'Bake Off: Famosos al Horno' amb Terelu Campos parlant amb un abric marró el 29 de gener de 2024
Gràcies a María Teresa Campos, Terelu continua lluitant a 'Bake Off' | RTVE

"No hi ha feina gran o petita, sinó ben feta o mal feta", va confessar. Un ensenyament "amb què m'he criat" i que li està servint actualment per continuar a Bake Off.

Terelu està molt implicada en el talent culinari i és una de les preferides del jurat. La col·laboradora s'esforça al màxim, fins i tot quan les forces flaquegen.

L'eterna presència de María Teresa Campos a Bake Off

Bake Off es va gravar poc després que María Teresa morís i el seu record hi era, i continua estant, molt present. Malgrat el mal moment que travessava Terelu, va decidir donar-ne el millor i demostrar que podia arribar a la final.

En diverses emissions, hem estat testimonis de com la col·laboradora ha recordat la seva mare i com el record li ha donat forces. N'és una prova el que va passar fa uns dies quan la germana de Carmen Borrego va arribar al límit.

Va passar durant una de les proves, quan Terelu es va veure sense forces per estrènyer una mànega de pastisseria. Un simple fet puntual que va fer que s'esfondrés i es plantegés abandonar. "Avui serà la primera vegada a la vida", va confessar entre llàgrimes davant la idea de rendir-se.

Captura de 'Bake Off: Famosos al Horno' amb Terelu Campos plorant amb les mans juntes el 29 de gener de 2024
Terelu va estar a punt d'abandonar 'Bake Off' una vegada | RTVE

No obstant això, va intentar recompondre's i va recordar un dels ensenyaments de María Teresa. "La meva mare em va ensenyar a no tirar la tovallola", va dir armant-se de valor per tirar endavant la prova.

Finalment, ho va aconseguir, encara que el resultat final no va ser l'esperat. Però això va ser el que menys li va importar a Terelu, ja que va aconseguir no rendir-se gràcies al record de la veterana presentadora.

Una demostració de com les paraules que al seu dia li va dir María Teresa estan animant la seva filla a continuar lluitant a Bake Off. I no ho està fent gens malament. Terelu continua al concurs i fins i tot es va proclamar guanyadora dilluns passat, 5 de febrer.

Veurem què passa aquesta nit i si, novament, l'eterna presència de la presentadora aconsegueix que Terelu hi continuï una setmana més.