Muntatge de fotos del presentador Roberto Leal en primer pla parlant a càmera i una captura del moment 'enxampada' a 'Pasapalabra'

TELEVISIÓ

Roberto Leal es descuida i 'Pasapalabra' caça la seva cara més desconeguda

Durant una de les proves del programa, Roberto Leal ha deixat al descobert una de les seves habilitats més ocultes

Roberto Leal ha estat enxampat per una de les càmeres de Pasapalabra mostrant a la resta dels seus companys la seva faceta artística més desconeguda: la del ball.

Durant una de les últimes emissions de Pasapalabra, Leal ha tingut una distracció amb què ha deixat al descobert el seu gran talent per a la dansa. Moment que s'ha produït durant La Pista, la prova musical d'aquest format.

Captura de Roberto Leal amb rostre sorprès
Roberto Leal ha tingut una distracció davant de les càmeres de 'Pasapalabra' | Antena 3

Després del primer duel de Pasapalabra, Moisés i Óscar, els actuals candidats a emportar-se el bot, s'han enfrontat a aquesta divertida prova musical. Per a l'ocasió, Roberto Leal els tenia preparada una de les cançons més mítiques de Christina Aguilera. Tema que, segons ha revelat el presentador, es va estrenar l'any 1999.

Tot just sonar els primers acords, les càmeres del format estaven apuntant als dos concursants. Tot i això, quan l'Óscar ha aconseguit prémer abans que el seu contrincant, una ha apuntat directament cap al conductor del programa.

Moment en què ha aconseguit captar Roberto Leal movent els malucs al ritme de la música. Només adonar-se que era gravat, el sevillà s'ha assegut ràpidament a la seva cadira amb un somriure a la cara. Una divertida escena que ha provocat les rialles de tots els presents.

Roberto Leal té una distracció davant les càmeres de Pasapalabra i deixa al descobert les seves habilitats per a la dansa

Després de ser enxampat ballant per les càmeres de Pasapalabra, Roberto Leal li ha donat el torn a Óscar perquè resolgués aquesta prova. Però abans, i al contrari que el presentador, ha volgut deixar clara una cosa.

"No la cantaré ni ballaré, però és Genie in a Bottle", ha assegurat el candidat, provocant les rialles del públic. Moment en què el presentador s'ha quedat sense paraules després de veure que el concursant també coneixia aquest famós tema de Christina Aguilera.

Captura de Roberto Real amb rostre pensatiu
Roberto Leal no s'ha adonat que estava sent gravat | Antena 3

"Com et saps tu aquesta cançó també?", li ha preguntat a l'Óscar. "Perquè l'has ballat alguna vegada en petit comitè", s'ha respost Roberto Leal a si mateix. Mentrestant, el participant de Pasapalabra ha assegurat que "en algun Nadal, segur" que l'ha ballat amb la resta de la família.

Després de donar per bona la resposta, una de les càmeres ha enfocat el guanyador de la prova. Moment en què el conductor d'aquest programa ha tornat a mostrar els dots per al ball. Però en aquesta ocasió, ha mogut els malucs com tot un professional del twerking.

Abans de passar a la següent parella de Pasapalabra, Roberto Leal ha lamentat que Óscar no s'hagi animat a ballar davant de tots els televidents: "Quina pena que no l'hagis ballat. Hauria estat bé". "Ho hauria clavat", li ha respost el rival de Moisès, entre rialles.

Captura del còmic Diego Arjona ballant amb una dona del públic a 'Pasapalabra'
Diego Arjona s'anima a ballar amb una persona del públic | Antena 3

Qui sí que s'ha animat a ballar, però aquesta vegada amb algú del públic, ha estat Diego Arjona. Després del duel central de Pasapalabra, el còmic ha mesurat els seus coneixements musicals amb l'actriu Mariola Fuentes.

"La coneixeu, de debò que sí. Any 2005", els ha dit Roberto Leal, donant-los la primera pista. En aquest moment, i després d'escoltar uns segons de la cançó, Arjona s'ha aixecat de la cadira per donar la primera resposta, encara que no ha estat correcta.

Aquesta badada ha provocat que el seu contrincant a Pasapalabra hagi aconseguit la victòria en confirmar que es tractava de la cançó que va portar a la fama les Supremas de Móstoles. Tot i això, i lluny d'enfadar-se per la seva derrota, el còmic ha corregut cap a les grades per ballar amb una de les dones del públic.