Primer pla de Jorge Fernández al 2023
TELEVISIÓ

L'altra feina de Jorge Fernández més enllà de 'La Ruleta' que pocs coneixeran

Jorge Fernández parla per primera vegada a 'La Ruleta de la Suerte' d'una altra de les seves facetes professionals

Jorge Fernández ja fa 17 anys que és al capdavant d'un dels concursos més longeus de la televisió espanyola. La Ruleta de la Suerte és el programa que ha convertit el carismàtic presentador en una de les figures més estimades de la pantalla petita. Ara bé, de segur que alguns no recorden que els inicis de Jorge Fernández van ser uns altres també relacionats amb el món audiovisual i amb els quals fins i tot va fer història.

Va ser fa només uns dies quan, durant l'emissió de La Ruleta de la Suerte, Jorge Fernández donava pas a un panell del concurs amb una cançó. Una melodia del cantant i actor Fran Perea. Sobre aquest, Fernández sorprenia tothom en comentar que va ser "partícip del seu procés quan va començar a cantar".

Jorge Fernández sorprenia el públic en confessar dades del seu passat

A continuació, el presentador tornava a deixar bocabadats els presents en revelar que ell també havia format part de la popular sèrie. “Vaig ser a la sèrie Los Serrano”. Així va ser, Fernández va treballar a la ficció esmentada l'any 2003, i el seu paper era el d'Andrés, el director del col·legi.

El seu personatge era el germà de Candela, interpretada per Nuria González, i estava enamorat de Lucía, paper que exercia Belén Rueda. Tot i això, només va aparèixer la primera temporada, motiu pel qual alguns hauran oblidat la seva presència. Una sèrie que es va fer molt popular i que va sumar 8 temporades, 147 episodis, en què diversos dels seus actors van aconseguir l'èxit després al món de la interpretació.

Jorge Fernández recordava com van ser aquells primers passos que va fer Fran Perea al món de la música i la ficció. Precisament el tema Uno más uno son siete es va convertir en una de les cançons més famoses en aquell moment. “Vint anys més tard ha publicat Uno más uno son veinte”, revelava Fernández.

Fran Perea - Uno mas uno son 7 (Video clip)

El presentador d'Antena 3 recordava així el seu passat deixant veure com és de polifacètica la seva trajectòria. L'alacantí d'origen basc va començar la seva carrera professional al món del bàsquet, però una lesió el va obligar a canviar el seu rumb. Llicenciat en Educació Física, va treballar com a professor, feina que va compaginar amb la seva passió esportiva fins que una lesió de genoll el va apartar de la competició.

Va ser llavors quan va començar a desfilar sobre les passarel·les amb una agència de models a Sant Sebastià. Un treball que el va empènyer després a convertir-se en Míster País Basc i a aconseguir el títol nacional del certamen el 1999. Des d'aquell moment, la seva carrera artística va agafar impuls i va començar a participar en programes de televisió, concursos i sèries, com ara Los Serrano.

El presentador de La Ruleta de la Suerte és un home polifacètic

Fernández va tenir papers en 7 vidas, Homo Zapping o fins i tot un petit paper a Cuerpo de élite. El 2001 va començar la seva carrera com a presentador de televisió, concretament a la cadena pública basca i el programa Date el bote.

Però a més va ser un dels presentadors del reality més popular de Telecinco, Gran Hermano, des de 2002 fins a 2004. El 2005 va passar a la televisió pública per conduir programes com ara Elverano de tu vidaEurovisión juniorGente de Primera. Va ser el 2006 quan li va arribar l'oportunitat de presentar La Ruleta de la Suerte a Antena 3, cadena que també ha comptat amb ell per a altres espais.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' amb Jorge Fernández rient amb una camisa de quadres el 15 de novembre de 2023
Jorge Fernández ha revelat dades del seu passat professional que alguns desconeixien | Atresmedia

Atresmedia, veient l'èxit de Jorge Fernández, li ha encarregat conduir espais com Esta casa era una ruina, Canta si puedes, Invisibles o ¡Ahora caigo!. Una àmplia trajectòria professional en diversos sectors, després de la qual el presentador ha trobat el seu lloc definitiu com a presentador deLa Ruleta de la Suerte.