La recepta de Jorge Fernández de 'La Ruleta' que mai falla per Nadal
El plat preferit de Jorge Fernández, que encanta els apassionats del marisc, és ideal tant per dinars com per sopars en família
Jorge Fernández condueix cada dia el concurs La Ruleta de la Suerte a Antena 3, que és líder de la seva franja horària. En ell és habitual que sorprengui donant recomanacions de llocs per viatjar i sobre alimentació també, ja que ell es cuida molt. I, precisament, parlant de nutrició, ha confessat quin és el plat que li agrada més: gambes a l'all.
Jorge Fernández ha indicat així que és una recepta amb què sempre es triomfa. Per això pot ser una opció com a entrant o primer plat en un sopar o dinar de Nadal. I és que, tot i que està especialment indicada pels amants del marisc, agrada a tothom, per tant, és un encert segur.
Ingredients per a 4 persones
INGREDIENT | QUANTITAT |
Gambes | 24 |
All | 8 |
Oli d'oliva | Un rajolí |
Sal | Al gust |
Guindilla | 2 |
Pebre | Al gust |
Els passos que segueix Jorge Fernández
1. Preparar les gambes
Quan el presentador de La Ruleta o qualsevol persona prepara aquesta recepta, el primer que afronta és pelar les gambes i treure'ls l'intestí. A continuació, cal rentar-les i assecar-les bé. Tot seguit, és el moment de fer-los sal i pebre. Després, es deixen reservades.
2. Comença el cuinat
En aquest pas cal afegir l'oli d'oliva a una cassola, que es posarà al foc. Mentre s'escalfa, es pelen els alls i es laminen. Després, s'afegeixen al recipient al costat dels bitxos. D'aquesta manera, el que s'aconsegueix és que l'or líquid esmentat adquireixi un sabor ric, que transmetrà al marisc.
3. Afegir les gambes
Ara és el moment de fer les gambes a la cassola, perquè així es facin. Es notarà que ja estan a punt perquè canviaran de color.
4. L'emplatat i el toc final
Ja el que quedarà serà emplatar les gambes al costat de l'oli amb els alls i els bitxos. Es recomana tirar-los per sobre una mica de julivert picat, ja que aportarà color i també sabor a aquesta recepta ideal per Nadal.
És veritat que hi ha moltes altres receptes ideals per a aquesta festa, com el besuc al forn o les cloïsses a la marinera, però amb aquesta qualsevol s'assegura triomfar. A més, és molt senzilla d'elaborar i no requereix passar gaire temps a la cuina.
Més notícies: