El cantant del programa "La Ruleta de la Suerte" i Jorge Fernandez
TELEVISIÓ

El divertit sobrenom que el cantant de ‘La Ruleta’ ha posat a Jorge Fernández

Jorge Fernández no ha pogut evitar un somriure en conèixer l'inesperat sobrenom que li ha donat el seu company

Jorge Fernández és un dels presentadors més naturals de la graella televisiva d'Antena 3. Tant és així que a La Ruleta de la Suerte realitza tota mena de confessions, fa bromes i fins i tot no amaga la seva sorpresa amb les coses que els hi expliquen els seus concursants.

Avui, Jorge Fernández ha mostrat aquesta frescor que aporta al concurs d'Antena 3. Ho ha fet al reaccionar rient amb el sobrenom que li ha posat el cantant de la banda.

Jorge Fernández rep un curiós àlies per part del seu company

Jorge Fernández s'ha quedat perplex darrerament a La Ruleta amb els regals que li han fet els participants i fins i tot en descobrir quin és el fan més gran del programa. I avui també ha al·lucinat quan ha vist el malnom que li ha posat el seu company Joaquín Padilla, el líder de la banda.

Només començar l'entrega, el cantant, com fa cada dia, ha revelat els protagonistes. Ha llegit els noms dels participants i després ha donat la benvinguda al presentador i a l'hostessa. I ho ha fet de manera inesperada.

Jorge Fernández alçant el puny a La Ruleta de La Suerte
Jorge Fernández ha coincidit en impressions sobre una cançó amb Padilla | Atresmedia

En concret, ha deixat bocabadat Jorge i li ha tret un somriure per la manera com s'hi ha referit. I és que els ha posat un peculiar sobrenom tant al basc com a Laura Moure: “Amb tots vostès, els presentadors de la sort”.

D'aquesta manera, ha quedat de manifest el bon rotllo que té Fernández amb els companys i viceversa. Bona mostra d'això és que també fa uns dies ell va aconseguir treure-li els colors a ella, alhora que va piropejar Joaquín.

Paloma López i Jorge Fernández a
Jorge Fernández ha somrigut amb les paraules del seu company | Atresmedia

Jorge Fernández comparteix gustos amb el seu company

Jorge Fernández ja hem vist que es porta molt bé amb Padilla, però és que ressalta que tenen gustos i opinions semblants. Ha quedat clar després del primer panell, quan la banda ha interpretat una cançó de l'any 1967 de Bruno Lomas.

Després d'aquesta actuació, el cantant ha afirmat: “M'encanten els 60, hombre”. Al que el basc ha afegit: “És una cançó vella i sona bella”. Davant d'això, Joaquín ha postil·lat: “És vella, però meravellosa i a mi m'encanten aquest tipus de cançons”.

I Jorge no ha quedat callat, ja que ha reconegut que opinava igual que el seu company. Per això, ha dit: “Estan molt bé i recordar-les és genial”.