Emma García i al costat una imatge d'una noia amb samarreta vermella en borrós

TELEVISIÓ

Emma García, rotunda quan li pregunten si participarà a 'Supervivientes'

Emma García va aclarir al programa "Festa" el que pensa sobre si participaria o no al reality de supervivència més famós

Emma García ha estat rotunda en abordar la pregunta sobre la seva possible participació en Supervivientes. Durant una intervenció al programa Fiesta, la presentadora va aclarir la seva postura respecte a aquest icònic reality de supervivència, deixant en clar els seus pensaments sobre una possible incursió en aquest.

El juny de l'any passat, durant una emissió del programa Festa, Emma García va rebre al plató Carlos Sobera, un dels presentadors destacats del reality Supervivientes. Durant la seva participació, Sobera compartia detalls sobre la nova obra teatral i va oferir la seva perspectiva sobre l'edició de Supervivientes d'aquell any, 2023.

Emma García ho té clar: no participaria en el reality

En un moment de la conversa, Sobera aprofitava per plantejar a Emma García si estaria disposada a acceptar el desafiament de participar en el programa. La resposta de García va ser contundent: ''Jo no''. Aquesta resposta breu va ser seguida de la mateixa pregunta de García a Sobera, que també va negar la possibilitat de participar-hi.

Emma García amb expressió seria mirant cap a la càmera en un programa de televisió
Emma García té clara la seva postura en aquest tema | Mediaset

Tots dos van detenir d'acord amb l'extrema dificultat que implica el programa, comentat sobre la gana, les tempestes i els conflictes constants que enfronten els concursants a Hondures. Emma García assenyalava la valentia necessària per embarcar-se en aquesta aventura, recolzant l'afirmació del seu company sobre la duresa de la convivència a Supervivientes.

Supervivientes 2024, més a prop de confirmar tot el seu càsting per a aquest any

Supervivientes 2024 continua completant el càsting de concursants per a la seva edició. La seva estrena tindrà lloc segurament durant la primera quinzena de març i tindrà com a novetat el canvi de productora, sent Cuarzo, la mateixa que porta l'Illa de les Tentaciones.

Tot i que encara no hi ha tots els noms que participaran en l'edició, ja hi ha certs noms confirmats i alguns més que rumorejats. Aquest seria el cas de Carmen Borrego o de Rocío Madrid, personatges que podrien fer que l'audiència del programa pugés com l'escuma.

Muntatge del logotip de Supervivientes amb una illa de fons i la silueta d'un home
Encara queden alguns participants per confirmar | Mediaset, e-noticies.cat

Haurem de continuar esperant per veure què espera a una edició molt esperada. La cadena podria pretendre amb aquesta nova edició deixar enrere la baixada d'audiència que ha tingut després de la immigració dels seus televisius a RTVE. De moment, els concursants confirmats per la cadena serien Blanca Machón, Zayra Gutiérrez, Arkano, Javier Ungría i Arantxa del Sol.