Muntatge de fotos de Bárbara Rey amb les instal·lacions de Telecinco de fons
TELEVISIÓ

Els atacs de Bárbara Rey a Telecinco en descobrir quant han pagat a Ángel Cristo

Bárbara Rey trenca el seu silenci i entra telefònicament a ‘Espejo Público’ per carregar contra l'empresa de Fuencarral

Després de dies guardant silenci, Bárbara Rey no ha tingut objeccions a l'hora d'atacar públicament Telecinco. Retrets que s'han produït al programa Espejo Público després de conèixer la gran quantitat de diners que han pagat a Ángel Cristo per la seva primera entrevista.

Aquest divendres, 24 de novembre, el noi es va asseure per primera vegada en un plató de televisió. I per estrenar-se dins de la petita pantalla va escollir el nou programa de Mediaset España, De Viernes.

Durant la seva intervenció en aquest format, el fill de Bárbara Rey no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de treure els draps bruts de la seva família. Unes declaracions que, com calia esperar, no han passat desaparegudes per a la resta de mitjans.

Captura de 'De Divendres' amb Ángel Cristo a la imatge promocional
Ángel Cristo ha destapat diversos draps bruts a la seva última entrevista | Mediaset

Tant és així que aquest mateix matí, durant la darrera emissió d'Espejo Público, Susanna Griso i el seu equip de col·laboradors han dedicat part de la seva secció rosa a aquest polèmic tema. I per a l'ocasió han comptat amb la presència de la pròpia Sofía Cristo.

Tot i això, la filla de Bárbara Rey ha optat per no parlar d'Ángel Cristo. “No et parlaré res del meu germà, perquè jo vaig saber 45 dies abans que aniria al programa. No parlaré res i fins aquí puc llegir”, ha assegurat la DJ.

Però quan Pilar Vidal i Gema López han revelat l'astronòmica quantitat que el jove s'hauria embutxacat per la seva entrevista, la vedette no ha dubtat en despenjar el telèfon. Moment que ha aprofitat per carregar durament contra Telecinco.

Bárbara Rey ataca sense pietat Telecinco: “El meu fill no té ni idea d'on ha entrat”

Bárbara Rey no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'atacar Telecinco després de l'última entrevista del seu fill Ángel. Moment que s'ha produït després de conèixer la quantiosa suma de diners que li han pagat per les declaracions a De Viernes.

“És una xifra de sis números”, ha assegurat Pilar Vidal, deixant els seus companys amb la boca oberta. Però per si no n'hi hagués prou, Gema López ha volgut afegir una dada més. Segons la copresentadora d'Espejo Público, aquesta xifra superarien “els 100.000 euros”.

Sofía Cristo al programa
Bárbara Rey truca a 'Espejo Público' per carregar contra Telecinco | Atresmedia

Després de conèixer aquesta sorprenent informació, Sofía Cristo ha volgut pronunciar-se. I tot i que desconeix si “li calen els diners”, la filla de Bárbara Rey només espera que “aquests diners que ha guanyat l'ajudin si els necessiten”.

“Penso que el que necessita és ajuda més que diners, perquè tot em sembla molt estrany. Però no ho sé i per això no en vull parlar”, ha afegit la DJ a continuació.

Ha estat en aquest moment quan Bárbara Rey ha despenjat el telèfon per pronunciar-se. Després de dies guardant silenci, la televisiva no ha tingut objeccions a carregar contra l'empresa de Fuencarral.

Tal com ha revelat, “veient les coses que ha dit i on les ha dit” ja sap quin és el futur que li espera al seu fill. “Hi ha coses que no es poden fer i el meu fill no té ni idea d'on ha entrat”, ha lamentat durant la seva intervenció telefònica en aquest matinal d'Antena 3.

Bárbara Rey i Ángel Cristo durant la presentació del nou llibre de Chelo García Cortés, 'Sin etiquetas', a 27 d'octubre de 2022, a Madrid
Bárbara Rey assegura que el seu fill no sap on s'està ficant | Europa Press

Després d'agrair el tractament que li estan donant a aquest delicat tema, Bárbara Rey no ha tingut objeccions a comparar les dues cadenes de televisió. “Els bons professionals trepitgeu sobre segur, no com en altres llocs”.

A més, i després de posar en valor que a Espejo Público callen “les informacions del meu fill per defensar-me”, ha tornat a posar en dubte les veritables intencions de Telecinco.

“Coneixent on ha debutat i on ha fet la seva entrada, sé què passarà. Sigues la tàctica que ells utilitzen”, ha assegurat Bárbara Rey, molt preocupada.