Muntatge de fotos de José Luis Gil amb l'edifici de 'La que s'acosta' de fons i el logotip al costat
TELEVISIÓ

La decisió que ha pres José Luis Gil amb el seu futur a ‘La que se avecina’

Es confirma si José Luis Gil tornarà o no a la mítica sèrie de Telecinco

José Luis Gil es va guanyar l'afecte del gran públic gràcies a la seva feina a La que se avecina i Aquí no hay quien viva. La seva llarga trajectòria a la televisió així com a actor de doblatge l'ha portat a ser un dels grans intèrprets del nostre país.

Tot i això, el destí li va jugar una mala passada i el 2021 va patir un infart cerebral que va posar en perill la seva carrera. Ara, dos anys després i després d'un llarg temps de recuperació, José Luis ha confirmat si tornarà o no a La que se avecina.

José Luis Gil té decidit tornar a La que se avecina

José Luis Gil fa dos anys que lluita per poder recuperar-se de l'ictus que va patir el 2021. Durant aquest temps, la seva absència ha estat més que notable en la sèrie de ficció de Telecinco que va estrenar nova temporada sense ell.

En un intent de preservar el seu paper a La que se avecina, els seus creadors Alberto Caballero i la seva germana Laura van mantenir el seu personatge. Les últimes temporades, el carismàtic Enrique Pastor va marxar al Brasil després de la seva nova paternitat, deixant així obert el seu retorn.

Primer pla de José Luis Gil en un phorocall

Mentrestant, la seva filla Irene i alguns companys han anat compartint com evoluciona la salut amb l'esperança d'una ràpida millora. L'últim a pronunciar-s'hi ha estat el director i guionista de la sèrie a la presentació de la temporada 14.

Caballero va confirmar a la revista Pronto que “s'està recuperant”, però que el procés és “lent” i han d'anar amb cautela. Tot i això, les sensacions semblen positives i “tenim l'esperança que torni”. Això vindria a confirmar la seva possible reincorporació a la temporada 15, que encara no ha començat a gravar-se.

“Ell és l'únic actor que ha estat des del capítol 1, ara no pot, però està lluitant i esperem que torni”, afegia Alberto. La veritat és que les últimes imatges compartides per la seva filla Irene mostren una clara millora de l'estat de José Luis. Encara queda un llarg recorregut fins a la recuperació completa, però les ganes de tornar a treballar estan motivant l'actor.

José Luis Gil cada cop més a prop de tornar a la televisió

No hi ha actor o actriu que hagi treballat amb José Luis que no vulgui que el saragossà reprengui la seva carrera. La notícia del seu accident va ser un cop per a la indústria de la televisió i l'elenc de la mítica sèrie es va quedar en shock.

El seu paper d'Enrique Pastor es va guanyar l'afecte de l'audiència que sent el buit que ha deixat a la ficció. Des que va patir l'ictus, tots han estat pendents i han seguit de prop la seva evolució celebrant cada avenç com si fos propi.

Primer pla de José Luis Gil amb rostre neutre a la presentació dels llibres 'Miranda'

I no n'hi ha per menys, ja que José Luis és un dels pilars de la mítica sèrie de televisió. Per això, a la temporada 13, Alberto i Laura Caballero van voler que seguís estant present d'alguna manera.

Els espectadors van poder tornar a escoltar la veu de Gil que llegia el títol de la sèrie després de cada episodi. Es tractava d'una mena d'homenatge a l'intèrpret que d'alguna manera havia d'estar de nou a La que se avecina.

Ara, sembla que cada vegada està més a prop el seu retorn i que és possible que Enrique Pastor torni del Brasil la temporada següent. Sens dubte, una molt bona notícia per als amants de la sèrie que esperen tornar a gaudir de les seves desventures amb Antonio Recio. De moment caldrà esperar i veure quines noves trames porta la temporada 14 que s'estrenarà ben aviat a Prime Video.

➡️ Televisió

Més notícies: