Primer pla de José Luis Gil en un phorocall
GENT

La recuperació de José Luis Gil: com està sent i qui l'està ajudant

José Luis Gil continua allunyat de la pantalla petita i molt centrat en la recuperació

José Luis Gil continua molt centrat en la seva recuperació després que, el novembre de 2021, hagués de ser ingressat després de patir un infart cerebral. Des d'aleshores, molts no paren de preguntar-se com està sent la seva recuperació i quines són les persones que li donen suport en aquest moment delicat.

Fa gairebé dos anys que aquest conegut actor es va veure obligat a desatendre el seu treball dins de La que se avecina. Tot i això, a principis de setembre, durant la presentació de la temporada 13 d'aquesta sèrie al FesTVal de Vitòria, Alberto Caballero va revelar com es troba actualment.

I és que, malgrat que José Luis Gil es troba molt millor i, a poc a poc, va recuperant la seva vida, el productor va deixar clar que és un procés lent.

Alberto i Laura Caballero amb Alessandro Salem a la presentació de la nova campanya de Telecinco
Alberto Caballero parla sobre l'actual estat de salut de José Luis Gil | Mediaset

“Està recuperant-se, el que passa és que és molt lent. Els temes d'ictus són molt fotuts per restablir-se. Va bé, però lent”.

A més, el cap de José Luis Gil també revela alguns detalls més sobre aquest tema delicat. Entre altres coses, Caballero va voler compartir com han viscut ells aquest revés dur en la vida de l'actor.

Com està sent la recuperació de José Luis Gil?

Després d'assegurar que, per a ells, va ser un xoc el que li va passar a José Luis Gil, Alberto Caballero va assegurar que, en un futur, no descarten el seu retorn a la sèrie.

“Tenim l'esperança que torni, per a nosaltres va ser un xoc, era l'únic actor que havia estat des del capítol u”. A més, va compartir com estan vivint des de la direcció l'absència del seu company. “Quan vam presentar el llibre vam dir: «havia de ser aquí, però no podia»”.

José Luis Gil, amb rostre de preocupació, interpretant Enrique Pastor a la sèrie 'La que se avecina'
José Luis Gil té les portes obertes a 'La que se avecina' | Mediaset

Abans de posar fi a aquest tema delicat, el productor va assegurar que José Luis Gil “està barallant” amb totes les forces per recuperar-se com més aviat millor d'aquest complicat revés. “Tinc esperances que pugui estar-hi en el futur”, va confessar Caballero.

A més, també va voler recordar com han aconseguit resoldre dins de La que se avecina aquest inesperat contratemps. “El personatge se'n va anar al Brasil perquè havia estat avi, al personatge li vam posar una cosa bonica”, de manera que deixaven les portes obertes a la seva possible reincorporació.

La família i els companys de José Luis Gil no l'han deixat sol en cap moment

Des que va patir l'infart cerebral, José Luis Gil ha rebut en tot moment el suport de tots els membres de la seva família. Tant és així que, de tant en tant, la seva filla Irene acudeix a les xarxes socials per compartir algunes pinzellades sobre la seva recuperació.

L'últim cop que la noia va compartir una publicació sobre l'estat de salut de l'actor va ser l'11 de març passat. Aquell dia, i amb una imatge d'ella i el seu progenitor, va escriure un missatge esperançador.

"Cada dia una mica més lluny, cada dia una mica millor", va escriure la filla de José Luis Gil, amb dos 'hashtags' relacionats amb la recuperació de l'actor.

Tot i això, la seva família no és l'única que està pendent de la seva recuperació. Durant tots aquests mesos, tots els seus companys han expressat públicament les ganes que tenen de tornar a treballar braç a braç amb aquest mític actor.

L'últim a parlar sobre aquest tema ha estat, precisament, Antonio Pagudo. El 20 de setembre passat, l'intèrpret que va donar vida a Javi Maroto es va pronunciar sobre l'estat de salut de José Luis Gil.

Muntatge de les cares de José Luis Gil i Antonio Pagudo somrients
Antonio Pagudo està molt pendent de la recuperació de José Luis Gil | GTRES, e-noticies.cat

Després d'assegurar que és la família del seu company qui “va donant una mica d'informació”, l'actor ha assegurat que, per sort, “està molt millor”.

“Content amb aquesta notícia i esperant que ens doni la gran sorpresa, aparegui amb aquesta meravellosa veu i ens deixi de nou a tots… Què et puc dir”.