David Broncano en vestit amb cara desafiant perquè li han estafat i s'enfronta a Pablo Motos amb ulleres

TELEVISIÓ

David Broncano, esquitxat per una estafa just quan decideix enfrontar-se a Pablo Motos

David Broncano s'ha posat al disparador en el moment en què està a punt de fer un important pas professional

David Broncano es troba ara al focus mediàtic al veure's esquitxat per una estafa amb què no té res a veure. I és que el seu nom, com el d'altres famosos presentadors de la televisió, s'està fent servir de manera fraudulenta per enganyar la ciutadania.

David Broncano ha vist saltar ara aquesta informació als mitjans, just quan està a punt de fer un pas realment important a escala laboral. Sí, quan està a res de fitxar per TVE i convertir-se en el pròxim rival que tindrà Pablo Motos a l'horari de màxima audiència.

David Broncano: un dels famosos utilitzats per cometre fraus

David Broncano és un dels presentadors més coneguts de la televisió del nostre país. I avui està de màxima actualitat, però no per la feina sinó per una circumstància greu. En concret, perquè el seu nom, com el de Carlos Sobera i Andreu Buenafuente, està sent utilitzat de manera fraudulenta.

Segons ha denunciat FACUA , falses pàgines web de mitjans de comunicació estan usant aquells per publicar entrevistes que són mentida. En aquestes, els famosos apareixen reconeixent que estan guanyant sumes abundants de diners gràcies a les criptomonedes.

La trama se sustenta també en comptes de X de suposats ciutadans anònims que donen pàbul a aquestes entrevistes. D'aquesta manera, el que s'intenta és que hi hagi els qui creen les suposades declaracions d'aquests famosos i s'acabin llançant al mercat d'aquesta mena de monedes. En efecte, que inverteixin en una plataforma anomenada Everyx Grade.

Broncano ha pogut veure que en aquests llocs web s'han fet servir imatges del pas de Sobera i Andreu pel seu programa, La Resistència. Al costat de les mateixes s'han desenvolupat les falses declaracions de tots dos afirmant com s'estan fent de rics amb aquest tipus d'accions. Es fa així per donar més credibilitat a l'estafa, que ja ha estat denunciada per FACUA davant la Direcció General de Consum, perquè investigui els fets.

David Broncano molt a prop de ser el rival de Pablo Motos

David Broncano s'ha vist esquitxat per aquest frau just en un moment transcendental per a la seva vida professional. El motiu és que està a un pas que RTVE tanqui el seu fitxatge per a la temporada que ve. L'objectiu és que ell i el seu programa siguin la gran aposta del prime time de La 1 i, per tant, es converteixin en els rivals de Pablo Motos i El Hormiguero.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'andalús sembla que és de l'absoluta confiança de l'ens públic, que té clar que actualment és el que pot acabar amb el lideratge inqüestionable del presentador d'Antena 3. N'està convençut perquè David, que ara treballa a Movistar+, aporta frescor i sentit de l'humor a un format tan tradicional com el de les entrevistes.

David Broncano, presentador de La Resistencia
TVE vol fitxar David Broncano i el seu programa per enderrocar Motos | Movistar Plus+

Segons ha revelat El Mundo, al fitxatge de Broncano i el seu format només li queda aprovat pel Consell d'Administració de RTVE. Un cop s'aconsegueixi, el contracte estarà tancat, que serà per a tres anys i que comptarà amb una despesa d'uns 12.000.000 € per temporada.

➡️ Televisió

Més notícies: