Captura d'Anabel Pantoja molt somrient a 'TardeAR'

TELEVISIÓ

Anabel Pantoja decideix fitxar per 'TardeAR' amb un clar objectiu en ment

Anabel Pantoja torna a la televisió i es converteix en nova col·laboradora sorpresa de 'TardeAR' amb Ana Rosa Quintana

Anabel Pantoja ha sorprès en convertir-se en la nova col·laboradora de TardeAR. Després d'abandonar Sálvame, Anabel torna a Telecinco per la porta gran i de la mà de ni més ni menys que d'Ana Rosa Quintana.

Un fitxatge que ningú esperava i que Quintana ha anunciat com tota una bomba. "Avui tenim nova col·laboradora", ha anunciat al principi del programa.

Captura d'Anabel Pantoja disfressada amb els col·laboradors de 'TardeAR'
Ana Rosa Quintana estrena nova col·laboradora a 'TardeAR' | Telecinco

"És algú amb molts seguidors i que prové d'una família molt famosa", ha confirmat a continuació. I aquí vèiem una dona vestida amb una capa i amb una màscara blanca tapant-li la cara.

"Encara que la coneguem, aquí a TardeAR coneixerem una cara seva totalment desconeguda", avançava Ana Rosa. Tot i que, lamentablement per a ella, el portal Algo pasa TV se li ha avançat.

Després de temps allunyada de la televisió, aquesta reaparició d'Anabel Pantoja no deixarà ningú indiferent. I és que vindria disposada a donar molta guerra, coincidint a més amb la pròxima estrena de Supervivientes.

Anabel Pantoja fitxa per TardeAR amb un objectiu clar

"La gent dirà, què fa aquesta aquí?", ha comentat Anabel després de mostrar la cara. "Doncs treballar. M'acabo de comprar una casa i l'he de pagar. A més, m'heu donat un espai privilegiat. I és que vull compartir amb vosaltres tot el que visc a les xarxes socials", li ha explicat a Ana Rosa.

Disposada a deixar enrere les anteriors experiències que ha viscut a Telecinco, ara Anabel Pantoja ve a explotar al màxim la seva faceta com a influencer.

Captura d'Anabel Pantoja com a col·laboradora a 'TardeAR'
Anabel Pantoja explotarà la seva faceta com a influencer a 'TardeAR' | Telecinco

I és que ella viu al màxim tots els viatges que fa i s'emociona en descobrir llocs que ni tan sols s'imaginava trepitjar.

Així, des de TardeAR li han ofert l'oportunitat d'escollir en una ruleta el pròxim repte que li tocarà afrontar. En aquest cas, el seu primer repte serà anar al bufet més gran del món. Un bufet que es troba a França i que ostenta diversos rècords.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Una cosa davant la qual Anabel s'ha emocionat del tot, sobretot perquè podrà menjar el que vulgui. "Això sí que és treballar de gust", ha insinuat emocionada. I és que la neboda d'Isabel Pantoja no creia.