Fotomuntatge de Marc Ribas de 'Joc de Cartes' de TV3 amb un calamar
TELEVISIÓ

El comentari de Marc Ribas al 'Joc de Cartes' d'avui que aixecarà polseguera

Aquest dimecres 29 de novembre s'emet un nou programa de 'Joc de Cartes' a TV3 i segur que no deixarà indiferent ningú

Aquest dimecres és nit de 'Joc de Cartes'. Tot apunta que el programa culinari més famós de la televisió pública catalana arribarà ple de contingut. Segons ha anunciat TV3, 'Joc de Cartes' i Marc Ribas tornen a les Terres de l'Ebre.

Així, l'objectiu del programa d'aquest dimecres és trobar el restaurant més singular de la zona. Ja sigui pel concepte, per la història, pel tipus de menjar o pels propietaris que hi ha al darrere. I és que tot apunta que aquest nou capítol no deixarà indiferent a ningú. 

Marc Ribas torna a les Terres de l'Ebre

La furgoneta de 'Joc de Cartes' passarà per Amposta, el Deltebre i les Cases d'Alcanar. A Amposta coneixerem Paolo Varesano. Propietari i xef del Gallery 97.

Un restaurant que no fa gaire que ha obert les seves portes.

Pel seu pas pel Deltebre, 'Joc de Cartes' ens presentarà l'únic restaurant de sushi amb producte del Delta. Margaret Morelló, cap del local, serà l'encarregada d'enamorar els comensals amb les seves idees singulars.

A més, tal com assegura TV3, es tracta d'una propietària molt zen.

La ruta del xef Marc Ribas continuarà per les Cases d'Alcanar i farà parada al local Les Palmeres d'Aida Reverté i el seu marit. I, finalment, la Pescatreria Magda Espai Gastronòmic on coneixerem la cuina singular de Magda Nos Paris.

Aquest és el petit resum del que podrem veure aquesta nit. I és que el cert és que aquesta nova temporada de 'Joc de Cartes' no està defraudant els espectadors. Així ho podem comprovar amb les seves magnífiques dades d'audiència.

El comentari de Marc Ribas

TV3 ja ha mostrat les primeres imatges sobre el que podrem veure en aquesta nova entrega de 'Joc de Cartes'.

En elles, hi apareix Marc Ribas queixant-se sobre un calamar en mal estat. "Ostres! No està net. No heu netejat el calamar! Vosaltres us menjaríeu allò?".

Unes paraules que segur que aixecaran polseguera entre els concursants. L'espectacle està servit. Tot i això, desconeixem de quina manera acabarà aquesta història.

Només ens falta esperar a les 22.08 hores de la nit per veure el programa i conèixer el desenllaç final.