Muntatge Carlos Sobera somrient amb el logotip de Telecinco

TELEVISIÓ

Carlos Sobera assumeix el que passarà amb 'Mental Masters' en escoltar l'audiència

Carlos Sobera afronta aquesta nit la segona entrega de 'Mental Masters', el nou concurs que presenta a Telecinco

Carlos Sobera va estrenar fa una setmana nou concurs a Telecinco, Mental Masters. Un format que s'ha emès amb èxit a nombrosos països del món i en què diversos famosos han de demostrar els seus coneixements culturals. Això sí, ho han de fer mentre estan pujats a una atracció que gira a certa velocitat.

Carlos Sobera avui conduirà el segon lliurament d'aquest espai i ja sap què passarà amb ella. Ho té clar després del que l'audiència ha comentat a les xarxes socials i del suport que li va donar. Vaja, que sap que tindrà bona acollida.

Carlos Sobera té clar què passarà amb Mental Masters

Carlos Sobera és un dels presentadors amb més feina de Mediaset. Sí, perquè, a més de First Dates i Tierra de Nadie, s'ha posat al capdavant de Mental Masters.

El basc ara condueix aquest nou i singular concurs que es va estrenar la setmana passada amb èxit. Només cal veure que va ser la segona opció de la nit, en obtenir un 11,5% i 1.145.000 espectadors. Únicament va ser superat per la sèrie Hermanos de Antena 3, que va obtenir un 14,2%, i va aconseguir arrasar davant Baila como puedas, que va haver de conformar-se amb un 5,8%.

Carlos té clar que aquestes van ser unes bones dades d'audiència i això li dona tranquil·litat per fer front al segon lliurament, el d'aquesta nit. És clar, perquè li fan saber que el públic donarà suport novament al format, que també li va donar molt bones opinions a les xarxes socials.

Captura de la versió americana de Mental Masters de Telecinco
Carlos Sobera va aconseguir bones audiències i opinions amb l'estrena de 'Mental Masters' | FOX

Sobera va veure així que molts televidents van quedar encantats amb aquest nou espai de Telecinco. I ho van manifestar a X amb missatges, tals com aquests: “M'està agradant força”, “Enganxa”, “M'està sorprenent i m'està agradant”. Missatges als quals es van unir molts altres: “M'està semblant un bon programa” i “És divertit i es pot jugar des de casa”.

Seguidors tots aquests que aquesta nit, a partir de les 22:50, podran gaudir de la nova entrega. Hi competiran els famosos següents: Santi Acosta, Luján Argüelles, Blanca Romero, Iñaki Urrutia, Lorena Castell i Álex de la Croix.

Carlos Sobera també sap que aquesta nit serà especialment difícil per al seu concurs

Carlos Sobera té clar que Mental Masters va agradar i que en l'entrega d'avui comptarà amb un enorme suport. Tot i això, aquesta nit tindrà més difícil que la setmana anterior aconseguir una bona audiència. I és que, a més de la sèrie Hermanos, tindrà un altre rival dur davant.

En concret, el basc coincidirà en franja amb l'estrena de la nova edició d'un dels programes de més èxit de la televisió. Ens estem referint a MasterChef, de La 1.

Captura de Pepe Rodríguez amb un cuiner a la promo de MasterChef 12 a La 1
Carlos Sobera competirà aquesta nit amb l'estrena de 'MasterChef' | RTVE

Exactament, Carlos és conscient que durant aquesta vetllada l'esmentat concurs de cuina donarà el tret de sortida a la nova edició d'anònims i hi ha molt d'interès. Segur que molts espectadors aposten pel format de TVE, en què prendran protagonisme els 50 candidats que van afrontar la darrera prova per convertir-se en concursants.

Participants que hauran de demostrar les seves habilitats entre fogons davant del jurat habitual i un convidat especial. Aquest no és altre que el xef Marcos Morán, que compta amb una estrella Michelin i tres sols Repsol.

Caldrà esperar demà per conèixer qui aconseguirà ser el líder del prime time en aquesta vetllada. Líder que no ho tindrà fàcil per la competència que existeix. Carlos Sobera segur que pretén aconseguir el triomf i captivar novament els espectadors, però els seus rivals no els ho posaran gens fàcil.

➡️ Televisió

Més notícies: