Muntatge amb una captura de 'Supervivientes' i dues ombres
TELEVISIÓ

La teoria sobre els nous concursants de 'Supervivientes' que cobra molta força

Aquesta nova edició de 'Supervivientes' promet portar-nos moltes sorpreses. I una és la presència de dos concursants sorpresa


La nova edició de Supervivientes ja ha donat el tret de sortida, i la veritat és que ve amb moltes sorpreses. Una, en concret, té a veure amb l'arribada de dos fantasmes del passat.

Dos concursants que ja van viure l'experiència al seu moment, i estan disposats a donar molta guerra. Així ho ha anunciat la Laura Madrueño.

La presentadora, des de l'helicòpter, ha mostrat dos sacs amb les inicials de LM i FJ, que ha llençat directament a l'illa.

Captura de Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes'

Així, ha comunicat que serà diumenge que ve a Connexión Honduras quan puguem conèixer per fi la identitat d'aquests dos famosos que prometen revolucionar el concurs.

I, com es podia esperar, les teories sobre això no han trigat a sorgir. De fet, hi ha qui n'ha fet les apostes. Així, els noms de Laura Matamoros i Kiko Jiménez ja ressonen amb força.

Dos nous concursants aterren a Supervivientes

És més, la Sofia Suescun, parella de Jiménez, ja hauria deixat caure alguna pista sobre això. Per exemple, i segons mostra el compte de 'LaCuernis' a Instagram, Suescun s'hauria acomiadat del seu xicot a l'aeroport.

"Acabo d'aterrar i quina plorera porto", hauria compartit la influencer amb els seus seguidors. "Tant de bo pogués explicar-vos per què, aviat ho entendreu tot. Us estimo", els ha dit.

Captura amb els sacs dels dos nous concursants de 'Supervivientes'

I en cas que siguin ells, la majoria dels espectadors s'han alegrat, ja que consideren que Matamoros va fer un concursàs. Hi ha qui fins i tot vaticina un 'boom' d'audiència a Telecinco, entre la tornada del Jorge Javier Vázquez i també la presència d'aquests dos concursants.

"Si és cert la tornada de la Laura Matamoros als realities, ja us dic jo que hi ha guanyadora d'aquesta edició perquè va ser bona supervivent i va donar moltíssim joc", consideren.

A més, cal destacar la relació existent entre la Laura, el Kiko i alguns dels concursants. Per exemple, la Laura Matamoros està enfrontada amb la Makoke, íntima amiga de la Lorena Morlote. Mentre que el Kiko Jiménez no acabaria de portar-se bé amb l'Alejandra Rubio, neboda de la Carmen Borrego. Sens dubte, tenim joc per a estona.

➡️ Televisió

Més notícies: