Muntatge d'Arantxa del Sol somrient amb la mà al cap i una samarreta de 'Supervivientes' i Mariona Ferré desenfocada
TELEVISIÓ

Arantxa del Sol no està sola: Telecinco expulsa una altra famosa per un nou escàndol

Arantxa del Sol comparteix situació a la cadena amb una noia que ha protagonitzat un moment vergonyós

Arantxa del Sol va decidir tornar a la televisió amb magnificència, convertint-se en concursant de Supervivientes. No obstant això, el pla li ha sortit força malament. El motiu és que ha protagonitzat un moment vergonyós al reality i ha acabat sent feta fora del plató de Telecinco.

Ara bé, Arantxa del Sol no és l'única famosa que ara viu aquesta situació. Hi ha una altra jove que, juntament amb un company, ha estat expulsada d'un programa, exactament de Los vecinos de la casa de al lado. I tot per protagonitzar un instant qüestionable i fora de lloc.

Arantxa del Sol no és l'única expulsada de Telecinco

Arantxa del Sol ha vist que el seu pas per Supervivientes s'ha vist entelat les últimes setmanes. La raó és que les insinuacions i indirectes d'Ángel Cristo la van portar a confessar que havia donat una clatellada al seu company. Tot perquè aquest, segons ella, havia estat explicant mentides del seu matrimoni amb Finito de Córdoba.

Després de sortir a la llum aquesta situació, Telecinco ha decidit vetar la presentadora. Tant és així que ja no pot ser a les gales, ho té absolutament prohibit. I és que es considera que un comportament amb certa violència no és adequat ni s'ha de permetre.

Precisament per aquesta postura, la cadena també ha procedit a fer fora d'un reality dos joves més. Ni més ni menys que a Mariona i Napoli, exconcursants de La Isla de las Tentaciones, que estaven participant en Los vecinos de la casa de al lado.

El que ha passat és que durant una festa els joves han començat a embrutar-se l'un a l'altre amb escuma. Tot ha començat sent una broma, però ha anat a més, perquè ell ha estampat a la seva companya un ou al cap. Ella, visiblement enfadada, ha respost cridant, donant-li una puntada de peu i fins i tot copejant amb força una porta de vidre.

Captura de 'Els veïns de la casa del costat' amb Manu Napoli sense samarreta i Mariona Ferré donant cops

Davant d'aquest moment, l'organització i la cadena han decidit fer-los fora del concurs, com ha passat amb Arantxa del Sol dels platós. I així ho ha comunicat en directe la presentadora Cristina Boscá. Ha dit: “El que semblava un joc innocent se'ls ha acabat escapant de les mans”.

“Han incomplert les normes de convivència i han tingut un comportament poc adequat. Com que hi ha línies vermelles que no permetrem que es traspassin, cap dels dos forma ja part de Los vecinos de la casa de al lado”.

Davant la ferma determinació presa, Mariona ha parlat visiblement seriosa: “El que va passar amb Napoli no em representa. No soc una persona que perd els papers en cap moment, però hi ha bromes que no tolero i se me'n va anar el cap. De veritat que ho sento molt”.

A continuació, el seu company també ha exposat que “no em sento orgullós d'això que va passar. Per descomptat, li vull demanar perdó”.

Arantxa del Sol coneix una nova expulsió les últimes hores

Arantxa del Sol, encara que no pot anar al plató, de segur que segueix Supervivientes des de casa seva. I, en veure-ho, haurà comprovat el gir inesperat que s'ha produït les últimes hores. Ens estem referint que l'organització i la cadena han fet fora de manera disciplinària un concursant.

La dona de Finito de Córdoba haurà estat testimoni que s'ha expulsat directament Ángel Cristo. Tot per les coses que ha dit a Aurah durant una discussió i perquè ha infringit les normes. S'ha saltat els perímetres de seguretat i ha estat desaparegut tres hores, així ha fet que equip i autoritats l'hagin hagut de buscar.

Captura d'Àngel Crist JR amb la platja de fons a Supervivientes
➡️ Televisió

Més notícies: