Muntatge de Carlos Sobera parlant amb vestit blau marí i camisa de colors i Ángel Cristo seriós amb un ull tancat i samarreta vermella
TELEVISIÓ

El moment tens que ha viscut Carlos Sobera després de deixar sense feina Ángel Cristo

Carlos Sobera ha hagut de fer front a un dels instants més complicats de 'Supervivientes'

Carlos Sobera viu com a presentador una de les edicions de Supervivientes més difícils de la seva història. I és que estan produint-se conflictes seriosos entre alguns participants i fins i tot sancions severes. L'última d'aquestes ha estat expulsar de manera directa Ángel Cristo.

Carlos Sobera és qui ha comunicat la decisió de l'organització al concursant, que no ha quedat callat davant d'aquesta. Tanmateix, per al conductor del format el moment més tens ha arribat després. Ha viscut una discussió amb el defensor d'aquell a plató.

Carlos Sobera comunica la severa decisió sobre Ángel Cristo

Carlos Sobera ha viscut una última gala de Tierra de Nadie realment complicada, ja que ha hagut de donar compte de tots els esdeveniments seriosos que s'han produït. Concretament, ha comunicat als espectadors la forta discussió entre Aurah i Ángel, que ha insultat greument la seva companya. I, per si no n'hi hagués prou, també ha explicat que el concursant ha estat desaparegut tres hores, després d'haver-se saltat tots els perímetres de seguretat.

Des del principi de l'emissió, el presentador basc ha comunicat que els fets tindrien conseqüències dures, especialment per a Cristo. Sí, perquè aquest havia posat en perill l'equip i les autoritats policials hondurenyes, que van haver de sortir a buscar-lo.

Captura de Carlos Sobera a 'Supervivientes'

Carlos ha estat desentranyant, a poc a poc, els fets, i finalment ha comunicat la decisió que havia pres l'organització. Ha anunciat que Aurah estarà nominada de manera directa, si se salva demà dijous. Sobre Ángel ha estat més contundent, llegint un comunicat: “Has incomplert una de les normes principals i bàsiques de Supervivientes, saltar-se el perímetre de seguretat”.

“Així has posat en perill la teva seguretat, així com la de l'equip, que va haver d'enfrontar-se a la teva recerca incansable durant més de tres hores. Després d'analitzar les imatges al complet d'això que ha passat, l'organització ha pres la determinació que posis fi de manera immediata al teu pas pel concurs”.

Captura d'Àngel Crist JR amb la platja de fons a Supervivientes

La notícia donada per Sobera ha fet que l'expulsat hagi manifestat: “Gràcies. Em sembla fantàstic, perquè és el que jo volia, marxar”.

Amb aquesta expulsió s'ha produït una situació curiosa: Bárbara Rey, la mare del participant, és la primera dona els dos fills de la qual són fets fora d'un reality d'aquesta manera. És clar, perquè Sofía Cristo també va ser expulsada de Secret Story. Si escau, després de tenir un comportament violent amb Miguel Frigenti, cosa que li va ser comunicada igual i curiosament per Sobera.

Carlos Sobera protagonitza una picabaralla amb el defensor del concursant a plató

Carlos Sobera ha topat amb la tranquil·litat d'Ángel després de conèixer la seva eliminació. El moment tens ha arribat a plató, ja que el defensor d'aquell, Ricky, ha esclatat contra el reality per la seva postura.

Exactament, el jove ha dit: “És una decisió del programa i calia haver-la pres amb altres concursants. Cal no oblidar que l'única persona que ha estat agredida en aquest concurs ha estat el meu amic. Això ho ha tapat el programa”.

"Arantxa del Sol ho ha explicat, però la productora era conscient d'això que havia passat. Per tant, fa un mes que Arantxa havia d'haver estat fora".

Captura de 'Supervivientes' amb Ricky parlant amb coll alt blanc i negre i les mans juntes el 21 de maig de 2024

Paraules davant les quals Carlos ha reaccionat: “Ella fa més d'una setmana que està separada de Supervivientes. I a Ángel, que era a l'illa, se li va preguntar després del contratemps amb ella si volia denunciar”. I després, apujant la veu, s'ha dirigit a Ricky: “Però, com pots dir mentides quan no hi eres?”.

“Al teu amic se li va preguntar des del principi si volia denunciar els fets i va preferir no denunciar-los. Quan ella ho ha confessat, la decisió de la cadena ha estat radical i se l'ha separada del programa”.

Captura de 'Supervivientes' amb Carlos Sobera seriós amb la mà oberta parlant amb Ricky assegut al sofà el 21 de maig de 2024

Tot i això, la tensió ha estat augmentant, perquè el defensor ha continuat amb la seva postura. Per això ha dit: “Mentida, ella el que havia d'haver fet es marxar del concurs i no de la cadena, però no us interessava. Se'n va anar del concurs perquè la va expulsar la gent”.

Davant d'això Sobera ha respost encara més ferm: “L'expulsa la gent perquè és eliminada. Però ella, com la resta de concursants, podria ser aquí i no se li permet. Aquest tipus d'acusacions em semblen força lamentables i fora de lloc”.

➡️ Televisió

Més notícies: