Muntatge amb els personatges d''Amar es para siempre', el logo de la sèrie, una escena de 'Sueños de Libertad' pixelada i un interrogant blau

TELEVISIÓ

Antena 3 escalfa motors amb la substituta d''Amar es para siempre'

A la recta final d''Amar es para siempre' Antena 3 ja deixa veure alguns detalls de la sèrie que ocuparà el seu lloc

Antena 3 compta els dies per emetre els que seran els darrers capítols d'Amar es para siempre, una de les seves sèries més reeixides. La telenovel·la d'època produïda per Diagonal Tv es va estrenar com la continuació de la ficció Amar en tiempos revueltos, emesa per TVE. La cadena ara fa un pas més en mostrar un avanç de la ficció que serà la seva substituta, una sèrie en què la música tindrà un paper molt important.

Sueños de libertad és el títol de la nova sèrie original que es podrà veure a la principal cadena d'Atresmedia TV així com a Atresplayer. Antena 3, líder d'audiència, continua apostant per projectes originals i de factura nacional per a la seva graella.

Noves pistes sobre la sèrie que vindrà després del final d'Amar es para siempre

Sueños de libertad va començar a rodar-se el mes de novembre passat a diferents localitzacions de Toledo i Madrid. Natalia Sánchez, Alain Hernández i Dani Tatay són els actors encarregats de donar vida als personatges principals. Nancho Novo, Ana Fernández, Roser Tapias, Marta Belmonte i Javier Beltrán, entre d'altres, completen el repartiment de la sèrie.

Amb episodis de 50 minuts, la sèrie que ocuparà el buit d'Amar es para siempre narra la història de Begoña Montes. Una dona atrapada en un matrimoni tòxic, però amb un futur esperançador que s'agafa en la seva incessant recerca de llibertat.

Aquesta nova producció aborda temes com ara la família, l'amor, la rivalitat, l'amistat i els secrets. Antena 3 revelava aquesta setmana quina serà la capçalera de Sueños de libertad que s'inclourà al principi de cadascun dels episodis.

El cantautor i poeta madrileny Marwán ha estat l'escollit per interpretar el tema de la sèrie esmentada. El vídeo, amb la seva veu de fons, mostra els protagonistes de Sueños de libertad amb la fàbrica de productes de tocador Reina de fons. Precisament serà aquest el lloc on transcorreran les trames principals.

Sueños de libertad | Cabecera | Muy pronto en Antena 3

Veurem com, al començament de la sèrie, el protagonista, Begoña Montes, fugirà amb la seva fillastra Julia. Ella és la nova esposa de Jesús de la Reina, el vidu més cotitzat de la comarca, amo d'una empresa important. Justament a les primeres escenes s'observa Jesús atrapant-les i disparant a sang freda.

Atresmedia, amb la sèrie que substituirà Amar es para siempre, es proposa seguir al capdavant de la producció de ficció nacional. El grup audiovisual ha esdevingut referent de ficció en espanyol més enllà de les nostres fronteres. Produccions com La casa de papel, Vis a vis o Veneno han aconseguit èxits internacionals.

Amb Sueños de libertad Antena 3 busca igualar l'èxit d'Amar es para siempre

Mentrestant, Amar es para siempre, una de les sèries espanyoles més vistes de la televisió, es troba a la seva recta final. Va ser el mes de juny passat quan Antena 3 va anunciar que estava preparant el seu desenllaç després d'11 anys i prop de 2700 episodis emesos.

Fotografia de Somnis de Llibertat, la nova sèrie diària d'Antena 3
'Sueños de libertad' ens condueix a l'any 1958 per narrar la història de Begoña Montes | Atresmedia

Amar es para siempre s'acomiadarà les pròximes setmanes amb la seva dotzena temporada. Tot i que no hi ha data concreta per a l'emissió del capítol final, alguns mitjans han avançat que podria ser l'1 de març. Serà llavors quan es tanqui la història d'una de les famílies més estimades, la de Los Asturianos.

Mentre arriba aquest moment Antena 3 va deixant pistes de la sèrie que ocuparà el seu lloc a la graella. Amb Sueños de libertad, la cadena es proposa el difícil repte d'assolir el mateix èxit que ha obtingut amb Amar es para siempre.