Muntatge d'Alfonso Arús a 'Aruser@s' parlant amb americana negra i samarreta blava i Antonio Tejado serio

TELEVISIÓ

Alfonso Arús trenca el seu silenci després de descobrir qui ha traït Antonio Tejado

Alfonso Arús no ha pogut evitar donar el seu punt de vista en veure que algú proper al jove ha parlat públicament sense embuts

Alfonso Arús es col·loca cada matí al capdavant del programa Aruser@s, de La Sexta, disposat a entretenir els seus espectadors. Per això, posa sobre la taula des de vídeos divertits de ciutadans anònims fins a informacions dels personatges del cor més coneguts.

Alfonso Arús, per aquesta raó, ha abordat l'espinós cas en què està embolicat Antonio Tejado. Cal recordar que aquest és a la presó per la seva presumpta implicació en el robatori de la casa de la seva tieta, María del Monte.

El presentador català el que ha fet ha estat donar la seva opinió en veure que una persona propera a aquell l'ha traït. Sí, perquè ha parlat fatal d'ell a la televisió.

Alfonso Arús descobreix la traïció que ha patit Antonio

Alfonso Arús està al dia de què passa al nostre país en matèria de la premsa rosa, així després ofereix les dades més interessants a Aruser@s. Un exemple és que s'ha fet ressò d'un testimoni que ha sorgit sobre el robatori patit per la cantant esmentada a casa seva.

Exactament, el català ha emès unes imatges del programa Y ahora Sonsoles, on una persona de l'entorn de Tejado l'ha traït. Es tracta d'un veí d'aquest que no ha tingut objecció a atacar-lo, després de ser acusat de ser l'autor intel·lectual de l'esmentat delicte. Encara més, ho ha fet amb contundència.

Captura d''Aruser@s' amb imatges de 'Y ahora Sonsoles' del veí d'Antonio Tejado parlant el 21 de febrer de 2024
Alfonso Arús ha al·lucinat amb les paraules del veí de Tejado | Atresmedia

Alfonso s'ha quedat perplex quan ha escoltat l'home referir-se a Antonio en uns termes durs. Les paraules concretes que aquest ciutadà ha pronunciat han estat aquestes: “Es veia que era gent de mig pèl. No es veia gent gaire recomanable, vaja”.

“Se'l veia amb amics i amigues, però tots amb pintes de passats. Ell sempre ha estat un sobrat i un torrac*****s”.

Alfonso Arús dona la seva opinió sobre el veí traïdor

Alfonso Arús no ha pogut evitar el somriure amb les declaracions de l'home que ha esclatat públicament amb Antonio. Després, això sí, ha trencat el seu silenci per donar el seu punt de vista sobre els fets. Ha afirmat: “Ja està, aquesta ha estat la seva descripció, aquest veí traïdor és bo”.

En aquest punt, el català ha donat pas a la intervenció d'Angie Cárdenas, que ha donat una dada sobre aquest senyor. Ha dit: “És curiós, perquè, normalment, la gent no vol donar la cara, perquè després se'l trobarà”.

Davant d'aquest comentari, Alfonso no s'ha pogut resistir a afegir una cosa més. Ha manifestat: “Doncs en aquest cas, ell està encantat de donar la cara a la televisió”.

Captura d''Aruser@s' amb Alfonso Arús parlant amb una americana negra i una samarreta blava el 21 de febrer de 2024
Alfonso Arús ha destacat el comportament del traïdor | Atresmedia

Caldrà veure si Arús decideix continuar abordant aquest espinós assumpte i delicte al programa, però material té de sobres. Sí, perquè, a més d'aquest ciutadà, han parlat més persones del cercle de Tejado. Així, la seva exparella Candela no ha dubtat a explicar que ell va estar implicat en un altre delicte: va difondre vídeos íntims d'ella.

A més, el tema és molt candent i continuarà estant de màxima actualitat. Especialment, cobrarà protagonisme el pròxim dia 1 de març, quan l'ara pres hagi de declarar davant del jutge. Pel que sembla, intentarà fer el possible per deixar de manifest la seva innocència, però ho tindrà molt difícil ateses les proves que tenen els investigadors.

Ens estem referint a un segon telèfon mòbil que ell tenia a casa seva i que va fer servir per contactar presumptament amb la banda que va cometre el robatori. També que el jove es va acostar a la seva tieta setmanes abans que aquell tingués lloc i que els assaltants coneixien detalls de l'habitatge que només sabia la família.