Muntatge amb els personatges de '4 estrelles' amb copes a les mans, el logotip de la sèrie i un emoji enamorat
TELEVISIÓ

'4 estrellas' prepara un idil·li entre dos protagonistes que deixarà tothom en xoc

'4 estrellas' jugarà amb la possible relació dels dos personatges, que comportarà gelosia i enveges

4 estrellas ens deixa sense alè als espectadors amb cadascun dels seus episodis. Quan pensem que no pot passar res més, passa una cosa inesperada que ens deixa bocabadats. I això és precisament el que ha fet en avançar-nos el capítol avui.

4 estrellas ha mostrat que propiciarà una nova relació sentimental que no deixarà indiferent ningú. En concret, acostarà Marta i Tristán, que, entre altres coses, provocarà la gelosia i la ràbia de Diego.

4 estrellas afavoreix una nova parella

4 estrellas ha posat sobre la taula només començar la segona temporada el festeig de Rita i l'enllaç familiar que uneix Pedro i Ainhoa. I també ens ha deixat caure que facilitarà que la menor de les germanes Lasierra pugui tornar a trobar l'amor. Sí, que torni a somriure amb un home després de descobrir que David és Diego realment i que està casat amb Paula.

La sèrie de La 1 ha mostrat que Paula vol que Marta sigui feliç i trobi un noi a la seva altura. Per aquest motiu, ha pres la decisió d'exercir com a celestina entre ella i el seu germà, Tristán. Té clar que formarien una parella perfecta.

Tristán, personatge de '4 estrellas', amb la camisa oberta recolzat al marbre
A '4 estrellas' es veurà aquesta nit Paula facilitar l'idil·li del seu germà amb Marta | RTVE

Per aquesta raó, en el capítol d'avui de 4 estrellas, la jove Albalad organitzarà un dinar amb què espera aconseguir el seu propòsit. Dinar en què seran presents aquells que intenta apropar, així com ella i el seu marit.

En aquesta trobada regnarà el bon rotllo en un primer moment, però l'ambient s'enterbolirà poc després. Passarà quan Marta decideixi seguir el flirteig de Tristán. I és que Diego, que encara que està casat sent alguna cosa per ella, se sentirà molt gelós i no podrà veure-la flirtejar amb un altre.

Captura de '4 estrellas' amb Marta rient amb un vestit vermell i Tristán d'esquena
'4 estrellas' evidenciarà que Marta flirtejarà amb Tristán per provocar gelosia a Diego | RTVE

En principi, sembla que aquest feeling entre el germà i l'amiga de Paula podria donar lloc a una relació finalment. Tot i que per a això caldrà esperar, el temps dirà si entre ells sorgeix l'amor o no.

4 estrellas: més trames interessants d'aquesta setmana

4 estrellas té preparat com a plat fort aquest idil·li o intent d'idil·li, almenys. Encara que no podem negar que també posarà sobre la taula més situacions que donaran molt de joc.

Així, per exemple, l'amor també podria sorgir entre Clara i Pedro. És veritat que no han començat amb bon peu, però sembla que lligaran caps després que ella l'enxampi en roba interior.

Parlant de relacions sentimentals, la d'Ainhoa i Luz sembla que torna a revifar-se després que la xef hagi tornat puntualment a Vera. Els seus sentiments estaran a flor de pell i també els retrets, de manera que qualsevol cosa pot passar entre totes dues.

La sèrie de La 1, a més, ens indicarà que Javier trobarà una proposta laboral per al seu germà, Miguel. En efecte, determinarà que és una bona idea que porti l'antic bar de Julio, però toparà amb una situació inesperada. Al local hi ha un okupa, de manera que haurà de descobrir de qui es tracta per prendre les mesures pertinents.

Silvia, per la seva banda, no està gaire convençuda dels plans sobtats de boda de la seva mare, per la qual cosa desemmascararà Rafael. Descobrirà que aquest ha comès una estafa i li ho comunicarà a Rita per evitar que s'hi casi, però no aconseguirà el seu propòsit.

Fotografia de la segona temporada de 4 estrelles a La 1
'4 estrellas' traurà a la llum un assumpte tèrbol de Rafael | RTVE

Per si no n'hi hagués prou, Lucas intentarà integrar-se al poble, quedant amb Sara i Jon. I això comportarà conseqüències que ningú podia esperar i que deixaran cua.