Muntatge amb Rafael de '4 estrellas' mirant de banda seriós, el logo de la sèrie, un cor trencat i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

'4 estrellas' posa contra les cordes un personatge per una possible infidelitat

'4 estrellas' farà que un dels protagonistes sigui posat una altra vegada a l'ull de l'huracà per un fet inesperat

4 estrellas té al davant una setmana carregada de moments que deixaran els seus seguidors bocabadats. Això sí, la situació que més sorprendrà és la d'una presumpta infidelitat que es començarà a sospitar a Vera.

4 estrellas, exactament, farà que Rita cregui que el seu xicot, Rafael, ha pogut tenir relacions amb una altra dona. I tot just quan semblaven viure el millor moment i els plans de boda van vent en popa.

4 estrellas fa sorgir la sospita d'una deslleialtat

4 estrellas ha fet que la relació de Rita i Rafael hagi estat una muntanya russa. I és que han passat per una absoluta felicitat, per somiar casar-se, per una ruptura i, finalment, per una recent reconciliació. Però s'hauran de preparar de nou per això que s'acosta.

La sèrie de La 1 mostrarà avui que la matriarca de la família Lasierra començarà a sentir picors. Picors que recordaran les que es produeixen per una malaltia de transmissió sexual. Per això començarà a sospitar que la seva parella li ha pogut ser infidel.

4 estrellas farà que ella pateixi aquesta situació, ja que estima amb bogeria Rafael i no pot imaginar-lo als braços d'una altra. En un principi, intentarà indagar pel seu compte i descobrir si la deslleialtat s'ha produït. Tot i que, al final, no dubtarà a preguntar-li directament, ja que no vol estar enganyada ara que planegen passar per l'altar.

Captura de '4 estrellas' amb Rafael mirant a Rita seriosos
'4 estrellas' farà que Rita cregui que Rafael l'ha enganyada | RTVE

I, si fos poc aquest problema, el de la sospita d'un engany, la relació es complicarà més per una altra circumstància. En concret, perquè apareixerà al poble la segona dona d'ell, Eva, la que s'havia fugat amb els diners i el soci. Tornada que provocarà un vertader caos i que complicarà els plans nupcials, especialment quan l'empresari acabi fent un petó a la seva ex.

Captura de '4 estrellas' amb Eva somrient amb els cabells recollits i arracades d'oto
'4 estrellas' complicarà més la relació amb l'arribada d'Eva | RTVE

I encara n'hi ha més. El xicot de Rita tornarà a estar al disparador per tot això, però també per una dada més. El que passarà és que sortirà a la llum un nou secret sobre la seva figura que deixarà perplex tothom.

4 estrellas: més situacions interessants que s'acosten

4 estrellas, al llarg d'aquests dies, propiciarà el moment més esperat: l'acostament entre Luz i Ainhoa. Passarà quan aquesta última se senti sola, després d'una conversa amb el seu germà, que li demanarà que s'allunyi de Lucas.

Luz i Ainhoa, parella de la sèrie '4 Estrelles' mirant-se als ulls amb rostre seriós
'4 estrellas' farà que tornin a saltar espurnes entre les dues | RTVE

De la mateixa manera, al capítol d'avui tindrà lloc el petó entre Clara i Pedro, després d'un tancament a l'ascensor. Un petó que els farà plantejar fer un pas més, encara que, com és habitual, passarà una cosa que ho frenarà tot. Ni més ni menys que ella descobrirà la vertadera raó per la qual ell i el seu fill van arribar a Vera del Rey.

4 estrellas, a més, donarà lloc a un altre possible afer. El que passarà és que Dani, el fill de Miguel, està enamorat i decidirà no amagar els seus sentiments a la persona que no es pot treure del cap. Per aquesta raó, no dubtarà a fer un petó per sorpresa a Jon, el seu cosí.

Com és d'imaginar, aquest instant, del qual seran testimonis els seus respectius pares, generarà a una situació complicada a la família Romanya. En especial, serà molt dura per al propietari del Chelsea, perquè realment no sap què fer ni tampoc què dir al seu fill. Encara està aprenent a ser un home del segle XXI i es troba força perdut.