Se enfrenta a la policía con un bate en Tarragona

SUCCESSOS

VÍDEO | Agredeix un Mosso, és posat en llibertat i en uns dies apunyala un home

Les xarxes cremen davant la greu situació de la multireincidència a Catalunya

Dilluns 3 de juny, centre de Tarragona, un magribí de 25 anys visiblement alterat colpeja lleument dues persones amb un bat de beisbol i desferma el pànic entre els veïns. Diversos agents dels Mossos l'acorralen i aconsegueixen reduir-lo i aturar-lo. El subjecte és posat a disposició judicial, i posat en llibertat amb càrrecs.

Dissabte 8 de juny, centre de Tarragona, un magribí de 25 anys raja un home a la cara amb un ganivet i atraca una noia menor d'edat. La descripció dels testimonis permet localitzar l'agressor hores després. Entre els veïns comença a circular la remor que el delinqüent que ha desencadenat el pànic dissabte és el mateix que va protagonitzar l'altercat de dilluns.

Les sospites es confirmen poc després. Efectivament, el delinqüent que va ser posat en llibertat dies abans era el mateix que dissabte va tallar la cara a un home i va atemorir una menor perquè li donés el telèfon i el moneder.

"Puc confirmar amb tota seguretat que el magribí que ahir va apunyalar una persona al centre de Tarragona és el mateix que fa uns dies va ser detingut pels Mossos per anar amb un bat de beisbol", va publicar a Twitter Jordi Borràs, dirigent d'Aliança Catalana a Tarragona.

Qui també ha reaccionat ha estat Toni Castejón, portaveu sindical dels Mossos, que ha denunciat la impunitat que ofereixen les lleis a aquests delinqüents: “Amb bat de beisbol dilluns, surt al carrer, talla la cara a un altre dissabte, suma-li què més deu haver fet pel mig. Treball i treball i jugar-se-la i surten i tornen a embolicar-la perillosament. És un sistema obsolet, inútil, perillós per a ciutadans i polis”.

Les xarxes cremen

El cas d'aquest magribí multireincident ha fet cremar les xarxes socials perquè reflecteix el gran problema de la delinqüència a Catalunya. El sistema empara els delinqüents i deixa els ciutadans que paguen els seus impostos desprotegits. La gent n'ha dit prou, i demana canviar les lleis per acabar amb aquest clima de delinqüència i inseguretat.

"Crec que estem lluitant amb armes antigues una nova forma de delinqüència", opina un ciutadà comentant el tuit de Toni Castejón. Un altre comenta que "haurien d'estar a la presó tant el jutge que ho ha deixat en llibertat com el polític woke que defensa més el delinqüent que els ciutadans que paguen impostos".

Captura de pantalla de Twitter

La societat catalana es divideix entre els que pensen que cal actuar urgentment per frenar la degradació, i els que acusen d'extrema dreta els que pensen així. L'esquerra acusa la dreta de vincular inseguretat amb immigració. La dreta responsabilitza l'esquerra woke de la situació actual i demana la deportació dels estrangers multireincidents.

➡️ Successos

Més notícies: