Adrián fernández amb un muntatge d'una foto de cancó de fons i una foto d'un hospital amb emojis
SUCCESSOS

L'última hora sobre Adrián Fernández, el valencià ingressat en un hospital a Mèxic

L'home que va ingressar a l'UCI després de patir un ofegament sobtat en una piscina ha donat una gran notícia

El valencià Adrián Fernández, ingressat en un hospital de Cancun des del 5 de maig, ha donat una gran notícia a la seva dona i la resta de la seva família. Recordem que l'home passava un agradable viatge de noces amb la parella a Mèxic, quan va patir un tall de digestió a la piscina de l'hotel on s'allotjaven.

Una circumstància que va provocar el seu ofegament, encara que, per sort, Adrián va sortir amb vida de la piscina. En les darreres hores hem sabut que el valencià evoluciona favorablement i ha abandonat l'UCI, després de 15 dies. Actualment es troba ja en planta, just una setmana després de despertar del coma.

Bones notícies des de Cancun: Adrián Fernández surt de l'UCI i passa a planta

Tot i això, després de la decisió dels metges de passar-lo a planta, perquè ja no requereix tantes cures, continua necessitant oxigen per a respirar. I és que els seus pulmons van quedar en un estat delicat després de l'ofegament.

No es preveu que torni a Espanya a molt curt termini, però en uns dies sí que guanyarà força aquesta opció. Tot depèn d'Adrián Fernández, de si segueix millorant per a poder aguantar el viatge de tornada a casa.

Imatge d'Adrián amb la seva dona, Sofia

La seva dona, Sofía, s'ha expressat a través de les xarxes socials, agraint a tothom "la gran ajuda que ens heu fet arribar. Tant econòmicament per poder pagar l'ingrés hospitalari d'Adrián Fernández, com el suport moral que em feu arribar".

La important ajuda que ha rebut Adrián per costejar la seva hospitalització

Tant l'Adrián com la seva família ho han passat realment malament a conseqüència del seu ingrés. No només pel seu estat de salut precari, sinó també pels diners que han hagut de desemborsar cada dia per costejar l'hospital on està ingressat.

I és que a 8.000 € diaris a l'UCI, el desemborsament econòmic que ha hagut de fer la família d'Adrián puja a més de 100.000 €. Una situació delicada, que ja millora després que el jove d'Alzira hagi passat a planta i les despeses s'hagin reduït.

La seva dona confessava que han rebut l'ajuda de la família i amics d'Adrián per minimitzar aquesta despesa. A la seva localitat natal, a més, s'han realitzat diversos actes per ajudar l'home. Parlem d'un concert, una sessió de meditació i fins i tot una festa al recinte firal.

Gràcies a tots aquests actes, s'han pogut recaptar 6.000 €, sumats a les ajudes anònimes de veïns als comptes que ha posat a disposició la família del jove ingressat.

➡️ Successos

Més notícies: