Fotomuntatge amb un fons d'una aula d'una escola i una rodona vermella al capdavant amb una ambulància del SEM
SUCCESSOS

Un jove de 14 anys, entre la vida i la mort en caure per una finestra de l'escola

El menor, de 14 anys, està ingressat a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat molt greu

Tràgic succés en un col·legi. Un alumne es troba en estat molt greu després de precipitar-se des d'una finestra de la seva escola. Els fets passaven aquest dimarts, 21 de maig, a Reus (Tarragona), a l'escola concertada Sant Josep. 

El menor, de 14 anys, ha estat traslladat d'urgència a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona després de ser atès al lloc pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

Segons apunten les primeres informacions recollides pel Diari de Tarragona, la policia treballa amb la hipòtesi que es pogués tractar d'un suïcidi. Tot i això, no es descarten altres motivacions per ara. 

L'alumne, en estat molt greu 

L'alumne, de 14 anys, s'ha precipitat des d'una finestra del quart pis del col·legi Sant Josep de Reus, ubicat al Raval de Robuster, i ha caigut a la vorera. Els fets es produïen aquest dimarts al migdia, durant l'hora de recollida dels alumnes. 

Després de rebre l'avís, al voltant de les 13:11, efectius del SEM, així com patrulles de la Guàrdia Urbana de Reus, dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers de la Generalitat, s'han desplaçat cap a la zona. 

Els serveis d'emergències, que han activat dues ambulàncies, la bàsica i la medicalitzada, han atès el menor, en estat molt greu, després de patir un politraumatisme al cap i diverses fractures als braços i les cames. Posteriorment, ha estat traslladat a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb un pronòstic reservat. 

Hauria trencat el vidre amb un martell 

Les primeres informacions apunten que el jove, de tan sols 14 anys i alumne del centre, hauria trencat el vidre d'una de les finestres del quart pis del col·legi amb un martell d'emergència que era al passadís. I després d'això, s'hauria precipitat al buit, caient aproximadament des d'uns dos o tres metres d'alçada, segons testimonis al lloc dels fets.  

Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per aclarir les circumstàncies de la caiguda del menor de 14 anys. Tot i això, per ara, no es descarta cap hipòtesi del cas, encara que treballen amb el fet que es pogués tractar d'un intent de suïcidi. 

➡️ Successos

Més notícies: