Adrián amb Sofia i el nen, al casament
SUCCESSOS

Adrián, el pare malalt amb un nen de 7 anys que demana ser repatriat des de Mèxic

Adrián és a hospital de Cancun, després de patir una parada cardíaca, i el cost del centre és de 8.000 euros al dia

El viatge dels somnis d'Adrián i Sofia a Cancun s'ha acabat convertint en un malson. L'home, pare d'un nen de 7 anys, es troba en situació crítica en un hospital de Mèxic, després de patir una parada cardíaca. La seva família demana ajuda amb urgència per poder portar-lo de tornada a Espanya.

De moment, Adrián està ingressat a l'UCI d'un hospital, on el cost diari puja a 8.000 euros, una quantitat inassumible per als seus familiars. De moment, està rebent la col·laboració d'amics i veïns, que estan fent tot el possible per ajudar-los.

Adrián i la seva dona van iniciar fa una mica més d'una setmana aquest viatge amb el seu fill, per celebrar el seu recent enllaç matrimonial. Un dia abans de tornar, l'home es va llançar a la piscina i probablement va patir un tall de digestió, que li va provocar la parada cardíaca.

En un primer moment va rebre atenció per part dels treballadors del complex hoteler, per ser traslladat a un hospital. Davant la gravetat dels fets el van derivar a un altre centre mèdic, de caràcter privat.

La situació ha resultat molt complexa des del primer minut i s'ha agreujat encara més per la presència del menor. El sogre d'Adrián ja es va desplaçar fins a terres mexicanes aquest cap de setmana per tornar el nen a casa.

L'assegurança d'Adrián no cobreix totes les seves despeses

Adrián i la seva parella havien contractat una assegurança abans de desplaçar-se a Cancun. Però només comptava amb una cobertura de 20.000 euros, una quantitat justa, si es té en compte el cost diari de l'hospital: 8.000 euros. Des de l'ambaixada espanyola a Mèxic ja els han traslladat que no es poden fer càrrec d'aquest tipus de despeses.

En l'actual estat del valencià, tampoc no es recomana ara com ara la repatriació aèria. Adrián té el 80% dels pulmons embassats i la pressió del vol podria matar-lo. Per això, esperen que es recuperi, abans de tornar a Espanya.

La família no perd l'esperança. Els informes mèdics són força optimistes, ja que no té danys secundaris a l'organisme. Però el principal problema que suporten ara són els costos de la cobertura mèdica.

Captura de pantalla de la publicació de Sofia Parada, esposa d'Adrián Fernández

Ara com ara, els familiars d'Adrián admeten que compten amb diners. Però temen que la situació pugui prolongar-se en excés i no tinguin prou suport financer.

Crida d'auxili de Sofia Parada: 'Entre la vida i la mort'

La seva dona, Sofia, explicava en una publicació a Facebook que "segueix en coma, es troba en fase crítica". L'ambaixada està “al corrent de tot, però ens traslladen que no poden fer res més que facilitar informació”.

Recalcava que “necessitem difondre al màxim possible la notícia, que es faci viral la nostra situació tan complicada que estem passant”. Confirma que la seva família i amics "estan fent una col·lecta per ajudar-nos a afrontar aquestes despeses".

La parella d'Adrián confessa que "necessitem despertar d'aquest malson" i "tornar a casa tots tres". Però li preocupa sobretot la recuperació del noi, que es manté en una situació greu.

➡️ Successos

Més notícies: